Адриана Лима отговаря на критиците, които коментират външността ѝ

  • Сподели:
Адриана Лима отговаря на критиците, които коментират външността ѝ

Адриана Лима има послание към всички онези, които коментират сегашния ѝ външен вид.

Моделът се включи в Инстаграм, за да публикува селфи без грим и прибрана назад конска опашка.

"Лицето на уморена майка на една тийнейджърка, двама тийнейджъри в предучилищна възраст, едногодишно дете, което се учи да ходи, и три кучета... благодаря за загрижеността ви".

Посланието на Лима беше отговор на критиците, които коментираха негативно появата ѝ на премиерата на "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии" в понеделник вечерта.

Моделът позира на червения килим по време на това събитие, облечена в черно-червена мини рокля, черен чорапогащник и червени обувки с каишка на глезена, като завърши визията си с цялостен грим, включващ поразително червено червило. Косата ѝ беше гладка и права, с драматично странично прибиране.

Лима присъстваше заедно с приятеля си Андре Лемерс, както и с дъщерите си Сиена и Валентина (които тя дели с бившия си съпруг, сръбския баскетболист Марко Ярич) и децата на Лемерс - Миах и Лупо. Едногодишният син на Лима и Лемерс - Сайан, не присъстваше на събитието.

В интервю за списание People бившият ангел на Victoria's Secret признава, че след последното си раждане изпитва големи трудности да разбере как да цени и приема новото си тяло. Фигурата на модела е вече различна след раждането и тя разказва колко ѝ е трудно да приеме себе си.

Ако има нещо, което сме научили, особено през последните години благодарение на движения като "Позитивно отношение към тялото", това е необходимостта да ценим повече телата си такива, каквито са, да се отнасяме към себе си с любов и уважение и най-вече да надскочим предразсъдъците. Със сигурност обаче е по-лесно да се каже, отколкото да се приложи на практика.

Често се случва, особено в социалните мрежи, да бъдем заляти със съдържание, което прокламира любов към себе си, което ни подтиква да се харесваме, дори когато понякога просто бихме искали да се уверим, че не сме единствените, които се чувстват дискомфортно, грозно, не в най-добрата си форма. Да прочетеш, че Адриана Лима, която е превърнала невероятната си визия в професия и именно тялото ѝ осигурява прехраната, сега се бори да приеме промените в силуета си след последното си раждане, е донякъде успокояващо. Бившият ангел на Victoria's Secret признава пред списание People:

"Всеки ден се боря да приема тялото си, трябва да си напомням, че съм човек и е нормално да се чувствам несигурна. В момента тялото ми е преходно, защото родих бебе, току-що създадох живот и осъзнавам, че това е голяма благословия. Всяко тяло реагира по различен начин на бременността и възстановяването след нея, затова трябва да се стараем всеки ден, да приемате промените - и аз го правя. Уча се. Напълно нормално е и с напредването на възрастта тялото също да реагира по различен начин.''

Лима беше ангел на Victoria's Secret от 1999 до 2018 г.