Ал Пачино се раздели с 29-годишната си приятелка Нур Алфала

  • Сподели:
Ал Пачино се раздели с 29-годишната си приятелка Нур Алфала

83-годишният Ал Пачино се раздели с 29-годишната си приятелка Нур Алфала само месеци след раждането на бебето им.

В скорошен обрат на събитията Ал Пачино се оказа въвлечен в съдебен спор с бившата си партньорка Нур Алфала. В основата на спора е попечителството над тримесечния им син Роман Алфала Пачино.

Нур официално е подала молба за пълно физическо попечителство над сина им в Лос Анджелис, като е подчертала желанието си Ал да има "разумни посещения". Интересното е, че Нур се съгласява да предостави на Ал съвместно попечителство, което ще му даде право на глас при вземането на важни решения относно сина им, обхващащи аспекти като образование, религия и медицинско лечение.

Романтичната история на двойката започва през април 2022 г. Крайъгълен камък в отношенията им е отбелязан с появата на Роман на 6 юни в болница "Сидърс Синай" в Лос Анджелис.

Пачино е баща на още три деца - 22-годишните близнаци Оливия и Антон с Бевърли Д'Анджело и 33-годишната Джули с Ян Тарант.

Хвърляйки светлина върху бащинството, Нур включва в исковата си молба "доброволна декларация за родство". Както Ал, така и Нур подписват тази декларация, допълнително потвърдена от свидетел - трета страна, само няколко дни след раждането на Роман. Този важен документ потвърждава бащинството на Ал над детето.

В документите Нур откровено описва зачеването на детето с Ал в Калифорния. Освен това тя е призовала Ал да покрие съдебните ѝ разходи, свързани с делото. Въпреки че точните цифри на издръжката остават неразкрити, The Blast предполага, че съдът може да вземе решения за издръжката на детето и разпределението на доходите без допълнително уведомяване на заинтересованите страни.

Името на Алфала се свързва с емблематични личности като Мик Джагър и милиардера Николас Берггруен. През 2019 г. тя беше забелязана и с холивудската звезда Клинт Истууд, но твърдо поддържа връзката им като тази на семейни приятели. През предходната година Нур бе видяна заедно с актьора Илай Рот. Един от източниците коментира връзката на Нур с Ал през 2022 г., отбелязвайки склонността ѝ да се среща с по-възрастни заможни мъже.