Анджелина Джоли и синът ѝ Мадокс на вечеря в Белия дом

  • Сподели:
Анджелина Джоли и синът ѝ Мадокс на вечеря в Белия дом

Актрисата доведе най-големия си син на събитието, организирано от президента Джо Байдън и първата дама Джил Байдън.

Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън бяха домакини на специална вечеря, проведена в Белия дом, в чест на южнокорейския президент Юн Сук Йол и първата дама Ким Кьон Хи. Втората държавна вечеря на администрацията на Байдън се проведе в чест на "70-годишнината на съюза между САЩ и Корея, който е от решаващо значение за укрепването на мира, стабилността и просперитета на нашите две страни, Индо-Тихоокеанския регион и целия свят", се посочва в съобщение за медиите.

47-годишната Джоли изглеждаше изискано в бежова рокля с винтидж блейзър на Chanel и перлено колие, завършващо визията, а Мадокс изглеждаше елегантно в черен костюм с координиращо палто.

Джоли има връзка с азиатската държава. Тя посети Южна Корея през 2019 г., когато закара сина си за първата му година в колежа в университета Йонсей, в Сеул, където той учи биохимия. Мадокс е най-голямото от шестте деца на активистката. Тя го осиновява, когато той е на седем месеца от сиропиталище в Камбоджа. Джоли и бившият ѝ съпруг Брад Пит са родители и на още пет деца: Пакс, 19 г., Захара, 18 г., Шайло, 16 г., и 14-годишните близнаци Нокс и Вивиен.

Появата беше рядка за Мадокс, тъй като последното му публично излизане беше през октомври, когато заедно с братята и сестрите си присъства на британската премиера на филма "Вечните".

Джоли, от своя страна, е участвала в хуманитарни дейности в Южна Корея. Освен това тя е съавтор на книга с "Амнести интернешънъл" - "Know Your Rights and Claim Them", която е посветена на правата на младежите и бе пусната на пазара в Южна Корея миналата година. 

Двамата не бяха единствените известни гости. Чип и Джоана Гейнс от "Fixer Upper" и олимпийската сноубордистка Клои Ким също бяха сред присъстващите звезди.