Бащата, който винаги е до нас

  • Сподели:
Бащата, който винаги е до нас

Матю Макконъхи отпразнува рождения си ден в компанията на семейството и приятелите си!

В събота актьорът от ''Интерстелар'' навърши 54 години и отпразнува деня с футболен мач в родния си щат Тексас. По този повод синът му - Леви - написа трогателно послание в Instagram, което успя да ни развълнува.

''Хората познават Матю Макконъхи като актьор, а сега и като писател, но аз го познавам като баща си. Човекът, който винаги намира време за нас, независимо от всичко. Човекът, който винаги е до нас, независимо от всичко, и човекът, който ме научи да ценя пътуването, а не само дестинацията. Пътешествията тепърва предстоят... Честит рожден ден, татко!''

На първата споделена снимка Матю и Леви се усмихват заедно, като към тях се присъединяват съпругата на Матю Камила Алвес Макконъхи и другите деца на двойката: 13-годишната им дъщеря Вида и синът им Ливингстън, който е на 10 години.

Втората снимка показва Леви като малко момче с Матю на стадион по време на бейзболен мач.

Актьорът беше заснет със съпругата си Камила в събота на парти по случай пускането на новата им органична текила ''Pantalones'', преди да гледа как тексаските Лонгхорнс побеждават Канзас Стейт Уайлдкатс в Тексаския университет в Остин.