Даян Крюгер: ''Винаги съм се страхувала да се обвържа''

  • Сподели:
Даян Крюгер: ''Винаги съм се страхувала да се обвържа''

Даян Крюгер разкрива защо се е колебаела дали да има деца, преди да посрещне 5-годишната си дъщеря Нова с дългогодишния си партньор Норман Рийдъс през 2018 г.

При разговора си с Каролин Станбъри по време на епизод от подкаста ''Divorced Not Dead'' на Dear Media актрисата откровено разказа как възпитанието ѝ е повлияло негативно на възгледите ѝ за майчинството.

"Не съм имала добър пример за семеен живот, разбирате ли?"

Крюгер сподели, когато я попитаха дали детството или кариерата ѝ са я накарали да не иска да има деца първоначално.

"Винаги съм се страхувала да се обвържа и да се почувствам заклещена в някаква ситуация, тъй като виждах майка ми да се намира в такава. Мисля, че тя можеше да пътува повече, колкото и егоистично да звучи. Можеше и много по-рано да напусне нефункционалния си брак. Двамата с брат ми бяхме свидетели на неща, които не бяха много красиви в една връзка и съответно не исках да пренасям в бъдеща своя връзка. Чувствах, че може би не съм създадена за такъв тип живот".

На въпроса дали смята, че майка ѝ е останала в брака си само заради нея и брат ѝ, Даян отговори: "Майка ми никога не е казвала подобно нещо и никога не ме е карала да се чувствам по такъв начин. Просто като я погледнех, виждах колко е нещастна в този брак и смятах, че стои в него, заради децата си, заради нас - както правят много други жени. Майка ми винаги държеше да бъда финансово независима и отговорна, което много ми тежеше, докато растях. Но към днешна дата се радвам, че го направи.''

След това актрисата обясни, че макар детството ѝ да я е накарало да се колебае дали да създаде собствено семейство, то е и основната причина за силния ѝ характер.

"За мен също имаше голям натиск, защото не идвам от богато семейство. Не сме били бедни, но не съм израснала с пари. Винаги е имало известен натиск, че ако не успея, тогава ще трябва да се върна и да си намеря обикновена работа, което много стимулира амбицията ми."