Ева Лонгория & Айшвария Рай: сърдечната прегръдка в Кан

  • Сподели:
Ева Лонгория & Айшвария Рай: сърдечната прегръдка в Кан

Отново е сезонът на филмовия фестивал в Кан, което означава още една среща за посланичките на L'Oreal Айшвария Рай Бачан и Ева Лонгория.

Ева Лонгория и Айшвария Рай присъстваха на прожекцията на филма на режисьора Йоргос Лантимос ''Kinds Of Kindness'' на 77-ото издание на филмовия фестивал в Кан, а снимките от срещата им казват всичко за този момент. Актрисите с удоволствие позираха за обектива, разположен на мястото на събитието. Те се прегръщаха и позираха сладко заедно пред камерите.

В четвъртък Айшвария Рай мина по червения килим в Кан за премиерата на филма "Мегалополис" на Франсис Форд Копола в черна рокля на дизайнерите Falguni & Shane Peacock. Дело на същите дизайнери беше и тоалетът ѝ в синьо и сребристо. За съжаление изработеното по поръчка творение не се хареса на последователите на индийската актриса, а други го намериха за уникален израз на стил.

Ева носеше бяло-сребърна рокля с пайети дело на Elie Saab.
За пореден път тя се появи на червения килим в Кан 2024, изглеждайки като блестяща богиня. От дълбокото деколте до детайлите без гръб, визията ѝ беше фантастична. Диамантеното колие беше перфектният завършек.