Как да предизвикаме Вселената да сбъдне желанията ни

  • Сподели:
Как да предизвикаме Вселената да сбъдне желанията ни

''Открийте силата на небесата. Веднъж разпозната, тя може да се използва!'' – Йохан Кеплер

Всичко в този свят се крепи на няколко основни прости принципи, които чертаят добрия и спокоен живот за който по-голяма част от хората по целия свят мечтаят. Първият принцип ясно показва, че всяко наше действие предизвиква дадено противодействие и че дори да не можем да видим, усещаме енергиите, които не спират да се движат около нас. 

Вселената е изпълнена с непрестанно вибриращи енергии, които определят и по-голямата част от събитията в живота ни. Тя е като едно кълбо от енергийни потоци, коeто успява да се свърже с нашия ум, мисъл и действия, като невидимо управлява човешката съдба и прави нужните корекции, там където това е нужно. 

За да успеем да се докоснем до тези невидими енергии и да завъртим колелото на късмета, първо трябва зад себе си да имаме положителни чувства и мисли, които са и ключът към сбъдването на най-съкровените ни желания. Колкото по-чист и духовен е един човек, толкова по-бързо може да се докосне до истинското щастие!

Сами разбирате колко са важни постъпките, с които посрещаме деня, както и мислите с които изпращаме нощта, защото те са определящите точки, които чертаят бъдещето ни и от тях зависи дали следващияt месец или година ще бъдат ползотворни и успешни или пък Вселената ще реши да ни изпрати серия от предизвикателства. Защото всяко наше действие и мисъл насочват движението на енергиите точно натам, накъдето ги отпращаме самите ние и колкото по-позитивни сме и силно заредени с положителни мисли, толкова по-скоро ще усетим как съдбата започва да ни изпраща желаното и мечтите ни постепенно се превръщат в реалност.

Много е просто да получим това, което искаме, но както всяко останало нещо, така и общуването ни с Вселената, трябва задължително да бъде на чисто енергийно ниво, което изключва всякакъв вид негативни, тревожни и опасни мисли в човешкото съзнание. Затова преди да се обърнем с точното послание, трябва да пречистим умa си и да заредим тялото си с положителна енергия, чийто вибрации ще бъдат усетени от по-висши сили, които контролират всеки човешки живот и съдба. 

Всичко в човешкия живот е обвързано с някаква идея и по-висша цел, която ни напътства и ни кара да вземем дадено решение или пък да се откажем от нещо, за което силно сме мечтали. Както нашите мисли, така и чувствата ни успяват да намерят допирни точки помежду си, да се синхронизират и да изпратят своето послание към по-висшите сили. Но истината е, че колкото по-отрицателни са емоциите ни, толкова по-възможно е в отсрещната страна да получим в отговор поредица от огледални чувства, имащи за цел да ни дадат най-мъдрия урок - че винаги човек трябва да открива дребната прашинка щастие и в най-големия куп от разочарования и тъга.

А когато го направи, той ще бъде една крачка по-близо към сбъдването на своите желания и към възвишения красив и хармоничен път, който ще го отведе до вечното блаженство и мир. Колкото по-позитивно приемаме предизвикателствата на съдбата и запазваме добротата в себе си, толкова по-вероятно е да се радваме на всички духовни, физически и емоционални наслади, които животът ни предлага!

''Само бедните по дух са наистина бедни. Онзи който е загубил всичко, но е запазил смелостта, ведрия дух, надеждата, добродетелите и себеуважението си продължава да е богат!'' – Беър Грилс