Как да разпознаете Господин Неподходящия

  • Сподели:
Как да разпознаете Господин Неподходящия

Почти всяка втора жена някога е мечтала да срещне своя принц, който да я отведе в страната на чудесата, след което да заживеят щастливо в своя приказен замък. Но, за жалост в живота съвсем не стоят така нещата и една жена трябва да премине през различните типове мъже, докато срещне своя вълшебен принц. Въпреки че съществува и голяма опасност това никога да не се случи, повечето жени тайно се надяват един ден любовта да почука и на тяхната врата. А именно това очакване ги кара да се срещат с напълно неподходящи за тях мъже, които се опитват да ги  променят и манипулират, за да задържат контрола над отношенията им. И така вместо мечтания принц един ден осъзнаваме, че сме попаднали във връзка със хитър негодник, който умело дърпа конците в нашия живот и държи пълния контрол над връзката.

Разберете по какво можете да познаете Господин Неподходящия и как да не влизате доброволно в този капан.

Как да се предпазите
Научете се бързо да разпознавате истинските намерения на човека до вас.
И това правило важи с пълна сила за всеки един човек, когото допускате в живота си, не само за интимния ви партньор, но и за всички останали хора. Не си поставяйте розовите очила и не се заблуждавайте, че всеки човек по света е искрен към вас и ви мисли доброто, защото истината е, че винаги трябва да очаквате неочакваното, ако искате да не бъдете наранени. Затова е важно преди да излеете всичките си емоционални тайни пред мъжа до себе си, да бъдете сигурни в неговата дискретност, искреност и вярност към вас. Повечето жени са склонни да правят една и съща грешка и тя се състои в тяхната необходимост да имат до себе си някого, без значение какъв в действителност е този човек. А точно тази основна грешка в даден момент ни показва, че изборът ни не само е бил погрешен, но и ние се чувстваме напълно нещастни и задушени от своите отношения. 

Няколко начина да разпознаете Господин Неподходящия за вас 

Манипулациите и желанието да ви контролира постоянно
Дори умните и преуспели жени успяват да влезнат в капана на изпечения манипулатор, който първо е извадил душата им с памук, след което вече е придобил контрола над тях и те бързо са се превърнали в безгласни букви и кукли на конци в своите връзки. Бързо ще разпознаете Господин Неподходящия по силното му желание за контрол и начина, по който се опитва да използва вашите емоции и чувства като средство за манипулации. 

Отдалечаване от роднините и семейството ви
Господин Неподходящия е добре обигран, интелигентен и комбинативен мъж, който предварително е успял да развие всички възможни стъпки, чрез които да задържи контрола над вас по-дълго време. И една от тях е именно да ви отдалечи от най-скъпите ви и любими хора. Така вие няма да можете да споделите, какво реално се случва във връзката ви и няма да можете да получите желания съвет, който се състои в директното бягство от подобни разрушителни и токсични отношения. Изолацията в този случаи е с цел да ви накара да си мислите, че той е единствения на когото можете да разчитате и който държи на вас, въпреки че това е още една хитра манипулация, чрез която се опитва да спечели доверието ви, след което да си играе по всякакъв начин с психиката ви. Колкото по-далеч сте от своите близки, толкова по-голяма възможност за контрол над вас получава този мъж и така целият ви живот вече е в неговите ръце.

Обиди и необуздан гняв
Когато мъжът до вас не успява да контролира емоциите си, той определено не е правилният човек за вас. Щом си позволява да използва обидни реплики и винаги е гневен към вас, това е най-добрият сигнал, по който трябва да разберете, че този господин е неподходящ за вас. Влюбеният мъж набляга на нещата, които допринасят за развитието, хармонията и спокойствието в любовната връзка без да се налага да контролира и да използва физическа и психологическа сила срещу жената до себе си.

Обича всички жени по света
Той не само, че е Грандиозен Казанова, но има желанието да бъде с всички дами по свeта, като междувременно се стреми да запази и отношенията си с вас. Този тип мъже не могат да съхранят здрави отношения, а тяхното поведение е сигурен знак, че са абсолютно неподходящи партньори, за която и да е било жена по света. Връзката се крепи на доверие и вярност, но точно тези прости правила на Господин Казанова винаги му убягват, вместо това той предпочита не само да плакне очи, като повечето обвързани мъже, но и да се впуска в мимолетни авантюри винаги с различни дами. 
Когато нещо вътрешно ви подсказва, че този мъж е неподходящ за вас, значи има някаква причина интуицията да ви насочва в друга посока и истината е, че често пъти пренебрегващи своите вътрешни гласове жените стават жертва на все по-неподходящи господа, имащи за цел да ги използват и контролират.