Карла Бруни и Никола Саркози: двойките на филмовия фестивал във Венеция 2023 г.

  • Сподели:
Карла Бруни и Никола Саркози: двойките на филмовия фестивал във Венеция 2023 г.

Бившият френски президент Никола Саркози и съпругата му Карла Бруни-Саркози бяха забелязани на престижния филмов фестивал във Венеция, известен като Mostra de Venise. Двойката пристигна в Италия след събитието по подписване на новата книга на Саркози "Le Temps des combats" в Довил.

80-ото издание на Mostra de Venise започна на 30 август и въпреки продължаващата стачка в Холивуд, която доведе до по-малък брой звезди тази година, събитието все още привлича бляскава публика.

В началото на фестивала се появиха актьорът Джордж Клуни и съпругата му Амал, като Амал беше облечена в шикозна къса рокля. Този уикенд вниманието на всички привлече една френска стилна двойка: Никола Саркози и Карла Бруни.

Карла, очевидно щастлива, че отново е в Италия, пристигна на летище Венеция-Марко Поло с широка усмивка на лицето. Тя носеше черен гащеризон, съчетан със сандали, като бе избрала по-небрежна визия в сравнение със съпруга си. Никола Саркози запази официалното си облекло за романтичното им пристигане. 

След това бившият френски президент и бившата първа дама се качиха на водно такси, за да се потопят изцяло в магията на Венеция. Възхитени от красотата на пейзажа, Никола и Карла спонтанно се прегърнаха.

Малцина знаят, че Карла е дъщеря на известен италиански пианист и композитор на класическа музика, и вероятно това е причината тя да даде гласа си на документалния филм ''La parte del Leone'' (''Участието на лъва''), продукция на Canal Plus и Rai Com под редакционното ръководство на Rai Cultura, който ще бъде представен в престижната Sala Grande тази вечер. Тя не закъсня и, щедра към феновете си, с които се забавляваше между селфитата и автографите, Карла не разочарова очакванията, облечена в прекрасна дълга черна рокля Valentino с чувствена страна благодарение на макси централния разрез и деколтето в американски стил, украсено с букет сребърни рози.

Обърнато е внимание на всеки детайл от визията, дори когато става въпрос за аксесоарите: чанта Valentino Garavani от черен сатен с V-образно лого, обсипано с кристали, което повтаря трите 3D рози, украсяващи деколтето. На краката откриваме чифт асиметрични черни сандали от Santoni.

Обеци с висулки и гривна, изработена като скъпоценна дантела, са творения на Chopard. Но това, което е най-поразително в пристигането на Карла Бруни на филмовия фестивал във Венеция през 2023 г., е погледът ѝ, скрит от чифт слънчеви очила с тъмни стъкла: едва когато пристигна на червения килим, тя ги свали, за да разкрие котешкия си поглед, играейки си с фотографите. Това беше възможност да се покаже, демонстрирайки уравновесеност, стил и вид на истински супермодел.

За момент червеният килим се превърна в моден подиум.