Красивата връзка между баща и дъщеря: Дейвид & Харпър Бекъм

  • Сподели:
Красивата връзка между баща и дъщеря: Дейвид & Харпър Бекъм

Дейвид не позволява на хейтърите да му попречат да покаже любовта към дъщеря си.

От известно време насам хората обсъждат връзката на Дейвид Бекъм с дъщеря му Харпър. Хората в онлайн пространството изразяват недоволството си от факта, че футболната звезда целува по устните своята дъщеря тийнейджърка и често споделя тези снимки с последователите си. Самият Бекъм обаче не се притеснява от негативните коментари и продължава да публикува моменти с дъщеря си.

Двамата споделиха преживяването си на концерта на Хари Стайлс на стадион "Уембли". Бекъм не само придружи дъщеря си на концерта на мечтите ѝ, но и се съчета с нея в розово.
Дейвид записа най-сладкия клип, в който той и Харпър пеят песен на Хари Стайлс и се забавляват безкрайно. Клипът завърши с това, че Харпър целува баща си по устните, което разтопи сърцата ни, както винаги.
Реакциите на хората бяха освежаващо положителни.

В миналото, когато Дейвид публикуваше снимка или видеоклип, на който целува дъщеря си по устните, винаги имаше спорове дали е подходящо да го прави. На Дейвид дори му се налагаше да обяснява действията си. Той сподели, че целува всичките си деца по устните като начин да покаже привързаност и подкрепа. Няма причина да се съмняваме в бащинските чувства на Дейвид, той и Виктория са родители за пример.

Това видео обаче събра много положителни отзиви, ето и част от тях:

"Обичам връзката им, тя е истинското момиче на татко, а той е много привързан към нея."
"Ако Бекс не е баща на годината, значи нещо не е наред."
"Обожавам малката целувка накрая, те имат толкова красива връзка между баща и дъщеря."
"Това са красиви моменти, наслаждавай се на момиченцето си колкото се може по-дълго."

Без съмнение се присъединяваме към тези редове и сме напълно съгласни, че връзката им е такава, към каквато всеки баща трябва да се стреми.

Дейвид и Виктория посрещат дъщеря си Харпър на 10 юли 2011 г. в медицинския център Cedars Sinai в Лос Анджелис. 

Футболистът разкри, че очакват момиченце шест месеца преди това, казвайки пред феновете на Лос Анджелис Галакси:

"Очевидно сме много щастливи, че отново очакваме дете и то точно момиченце. След три момчета да разбереш, че ще имаш момиченце е нещо велико и сме на седмото небе от щастие. Трите ни момчета са щастливи и развълнувани."

Името ѝ има специално значение.

Пълното име на Харпър е Харпър Севън Бекъм, което има специална връзка с всеки от родителите ѝ. Двойката харесва това, че Харпър е староанглийско име, а Севън е номерът на фланелката на Дейвид, когато е играл за Манчестър Юнайтед.
Малко след раждането на Харпър Дейвид разкри по-дълбокия смисъл зад името на дъщеря си във видеоклип във Facebook. "Любимата книга на Виктория е "Да убиеш присмехулник", това е много силна, страстна книга. Нейн автор е Харпър Лий, откъдето идва и името на дъщеря ни", каза той.

Дейвид добави:

"Основната причина за числото седем е, че то символизира духовното съвършенство - седемте чудеса на света, седемте цвята на дъгата - и в много култури седмицата е щастливо число. Обичаме това име и обичаме Харпър Севън. Много сме щастливи, че я имаме в живота и в семейството си.''

Родителите ѝ защитават личния ѝ живот.

Въпреки че Харпър се появява в профилите на родителите си в социалните мрежи, тя няма свой собствен публичен акаунт. В разговор с Vogue Австралия през юли 2022 г. Виктория споделя притесненията си относно боди шейминга в социалните мрежи и как това може да се отрази на дъщеря ѝ един ден.

"Макар и Харпър да не е в социалните медии, определено се притеснявам, виждайки колко жестоки и агресивни могат да бъдат хората там.''

Виктория добави, че Харпър е "на тази възраст, когато тялото ѝ ще започне да се променя, но въпросът е да се уверим, че общуваме като семейство и че тя се обгражда с добри приятели."

По време на интервю за The Telegraph през юни 2014 г. Дейвид споделя и притесненията си за това как да предпази Харпър и останалите си деца от контрола на публичния живот.

"Тяхното възпитание е много по-различно от възпитанието, което аз съм имал, но все пак го има и фактора на страха. Веднъж имаш ли деца, започваш постоянно да се притесняваш за тях. Ние въвеждаме децата си в свят, в който непрекъснато трябва да ги защитаваме. Те имат прекрасен живот, както и своите привилегии, но е мой дълг да ги защитя и предпазя от всичко, което се случва извън семейството."

Нейна кръстница е Ева Лонгория.

Освен двамата си известни родители, Харпър има за кръстници актрисата Ева Лонгория и изпълнителя Марк Антъни. Виктория разкри новината в Инстаграм през декември 2019 г., когато публикува снимки от кръщенето на Харпър, включително кадър на 8-годишното тогава момиченце с двамата ѝ кръстници.

"Не бих могла да бъда по-горда от децата си и благодарна на семейството си, както и на най-прекрасните кръстници! Обичаме ви!", написа Виктория.

Харпър следва стъпките на майка си, когато става въпрос за любовта ѝ към грима и модата. В интервю за The Times от март 2023 г. Виктория разкрива, че дъщеря ѝ е "обсебена от грима".
Макар че дизайнерката сподели също така, че на Харпър все още не ѝ е позволено да носи грим навън, Виктория каза, че "от доста време насам тя може да се гримира, при това го прави умело и много естествено."

"Да отиде в Space NK (британска верига за красота) е любимото ѝ удоволствие след училище. Просто е обсебена", добавя Виктория.

Харпър е действала като гримьор на Виктория няколко пъти, но е упражнявала уменията си и върху баща си. През юли 2023 г. Дейвид сподели снимка, на която дъщеря му го гримира.

"Татко очевидно имаше нужда от малко пудра и контуриране (не съм сигурен какво означава това, но определено изглеждах по-добре) моята малка гримьорка", написа той.

Въпреки че Харпър е наследила любовта на Виктория към модата, тя прие и страстта на баща си към футбола. 

"От една страна, тя е момиче, но от друга, има трима по-големи братя и обича да тича и да играе футбол с тях. Без никакъв страх, че ще се нарани или че ще я бутнат", каза Виктория. 

Харпър често посещава футболни мачове със семейството си, а през август 2023 г. излиза на терена заедно с Лионел Меси на футболен мач на "Интер Маями", отбор, чийто съсобственик е Дейвид. Виктория споделя снимка на Харпър и Меси от мача в Инстаграм с надпис: "Още една страхотна победа снощи в Маями! Специален момент за Харпър, която се събужда с целувките на Лео Меси.''

В допълнение към семейните ваканции Харпър прекарва много време насаме с всеки от родителите си.

Виктория и Харпър често се наслаждават на времето, което прекарват заедно, организирайки си спа дни и тренировки. Освен да ходят на концерти Дейвид и Харпър се вихрят заедно в кухнята.

Виж още