Критериите, по които жените избират мъжа до себе си

  • Сподели:
Критериите, по които жените избират мъжа до себе си

Идеалният съпруг и партньор определено не е само страстен любовник и цар в леглото, особено когато жената избира своя спътник в живота, тогава на преден план излизат по-важни черти от личността и поведението на нейния избраник, като това дали той е отзивчив към нейните нужди, дали е грижовен, мил, умен, смел, работлив и разбира се, верен на тези отношения.

Тогава в женската глава започват да се накланят везните и ако мъжът е с приятна външност, забавен, открит и добър, жената е по-склонна да го избере за своя партньор в живота. 

В женската логика присъства, разбира се, и неговото отношение към семейството и децата, защото за нея е важно той да се отнася добре, както към своите роднини, така и към децата, това означава, че този мъж е подготвен да се бори и да защитава своето бъдещо семейство.

Не всичко в женската глава се опира до това, мъжът да бъде секс бог, който напълно да задоволява нейните нужди, по-скоро тя би се задоволила с някой не особено пъргав в леглото, но страстен представител на мъжкия пол, който ѝ дава ред други по-важни неща като спокойствие, защита, любов и грижа. 
Критериите, по които жените избират своя избраник са най-различни, но тези, които стоят на едни от най-горните позиции са – доброта, чувство за хумор и желание за създаване на семейството, като всички останали опции преминават на заден план.

За жената е важно до себе си да има партньор, на когото да разчита и който я подкрепя, както физически, така и емоционално, освен сексуален партньор, тя се нуждае и от човек, който да разбира нейните нужди и настроения, въпреки че за огромна част от мъжете това се превръща в мисия невъзможна. 
Критериите, по които разпознава своя избраник са свързани с поведението на мъжа, както и желанието му да се надграждат, учат и обогатяват взаимно в своя съвместен живот.

Един наистина добре възпитан, мил и забавен мъж, може да се изкачи най-отгоре в класацията, пред този мъж, който успява да задоволи жената сексуално, защото всяка дама е наясно, че сексът е начин да се разтоварим от напрежението и ежедневния стрес, но невинаги той е свързан с по-дълбоки чувства, както и любов, именно поради тази причина умните жени не наблягат на сексуалните възможности на своя партньор, защото за тях е в пъти по-важно, той да бъде добър, търпелив, искрен, щедър и забавен. 

Това, което събира хората определено са общите интереси, но когато една жена търси спътник в живота, тя се спира обикновено на човек, който носи силен заряд, който успява да я разбере, като добър и верен приятел и да се погрижи за нея, като силен и безстрашен герой от приказките, обикновено това съчетание, може да се открие в почти всяка женска глава, когато стане въпрос за избор на идеален партньор.

Нежността, ухажването, романтиката, изненадите, милите ласки и думи, също са неща, които биха грабнали вниманието ѝ и биха я накарали да избере даден мъж.

Отношението към нея е пряко свързано с избора ѝ на партньор. Повечето жени се спират на мъже, които познават от дълго време и на които имат пълно доверие. Тези мъже, които успяват да накарат жената да се почувства красива, желана, спокойна и щастлива са идеалните претенденти за всяко женско сърце.

Влюбването е част от процеса, който всички двойки преминават, но критериите по които жената избира мъжът до себе си са свързани изцяло с неговото отношение и внимание, което той е готов да предостави безусловно винаги, когато тя се чувства неспокойна и тъжна.