Медоу получава знаци от покойния си баща Пол Уокър почти десетилетие след смъртта му

  • Сподели:
Медоу получава знаци от покойния си баща Пол Уокър почти десетилетие след смъртта му

Дъщерята на Пол Уокър Медоу разказва как получава знаци от покойния си баща почти десетилетие след смъртта му.
24-годишният модел, който участва в "Бързи и яростни 10", последния филм от поредицата, вярва, че остава свързана с баща си, който загина в автомобилна катастрофа през ноември 2013 г. на 40-годишна възраст.

Говорейки за връзката им, Медоу заяви:

"Четири и седем са любимите числа на баща ми. Кълна се, че винаги, когато изпитвам съмнения в нещо или когато съм в спор с някого или просто имам нужда от някакъв знак, започвам да виждам четири и седем навсякъде. Така знам, че това е той и е винаги с мен.''

Пол изигра ролята на Брайън О'Конър в хитовата филмова поредица, а сега Медоу е развълнувана да бъде част от семейството на ''Бързите''. Тя сподели, че участието ѝ в поредицата, макар и малко, е било супер вълнуващо и е сигурна, че баща ѝ би се гордял много с нея.

Медоу се радва на успех като модел и настоява, че това си остава нейната "голяма страст и фокус". Въпреки това е готова да се снима в още филми в бъдеще.

През ноември Медоу призна, че многократно гледа филмите на покойния си баща, за да си припомни гласа му. Тя сподели пред вестник New York Post:

''Винаги казват, че първото нещо, което забравяш за някого, е гласът му, а аз имам щастието да чувам гласа му в много филми. Обичам да гледам филмите му през нощта. За мен е радост да говоря за него и да поддържам духа му жив.''

Пол загина трагично в катастрофа на 40-годишна възраст през ноември 2013 г., в Санта Кларита, Калифорния. По това време актьорът работеше по седмата част от филмовата поредица, чиято премиера в крайна сметка се състоя през 2015 г. Финалните сцени на актьора за филма бяха завършени с помощта на братята му Калеб и Коди.