''Най-добрият урок, който мога да дам на децата си като баща, е да им покажа как обичам майка им''

  • Сподели:
''Най-добрият урок, който мога да дам на децата си като баща, е да им покажа как обичам майка им''

Матю Макконъхи и семейството му се появиха на червения килим в четвъртък на галавечеря за набиране на средства за неговата организация с нестопанска цел "Мак, Джак и Макконъхи". Организацията е съвместно основана от носителя на ''Оскар'', кънтри певеца Джак Инграм и футболния треньор Мак Браун.

''Мак, Джак и Макконъхи'' (MJ&M) е ежегодното съвместно усилие за набиране на средства на Матю Макконъхи, носителя на наградата ACM Джак Инграм и треньорската легенда Мак Браун. Двудневното събитие, изпълнено със забавления, е в полза на избрани организации с нестопанска цел, всяка от които отразява целта на MJ&M за овластяване на децата. От стартирането на MJ&M досега организацията с нестопанска цел е предоставила над 41 млн. долара на благотворителни организации, включително CureDuchenne, Dell Children's Medical Center, HeartGift, Just keep livin Foundation и The Rise School of Austin. Организацията заяви, че е "особено ангажирана с максимизиране на възвръщаемостта за общността, като се възползва конкретно от тези организации, посветени на образованието, здравето и благосъстоянието на децата".

За благотворителната вечер, която се проведе в Остин, Тексас, към 54-годишния актьор и съпругата му Камила Алвес се присъединиха и трите им деца - Леви, 15 г., Вида, 14 г., и Ливингстън, 11 г.

Алвес изглеждаше зашеметяващо в черна сатенена рокля с драпирана горна част. Леви и Ливингстън носеха тъмни костюми, а Вида - светлорозова пастелна рокля на събитието.

Матю и съпругата му разговаряха миналия месец с изданието ''Southern Living'' за брака и семейния си живот, като описаха решението си да се преместят от Малибу, Калифорния, в Остин, Тексас, през 2014 г.

''Живеехме щастлив живот в Малибу - казва Алвес. "Имахме красива къща, която бяхме построили заедно и в която вложихме много любов и грижи. Там отгледахме децата си, имахме двор, зеленчукова градина и пчелни кошери, които даваха мед.'' 

Спешен случай, свързан с майката на Матю - Кей Макконъхи, накарало семейството да отиде в Остин, за да ѝ помогне, но докато били там, Камила забелязала, че настроението на съпруга ѝ в родния му Тексас е много по-ведро, отколкото в Калифорния. 

От своя страна Матю споделя някои неща, които е научил от децата си през годините: "Леви продължава да ме учи на внимание. Той е изключително деликатен млад мъж и аз ценя това в него. Вида ми предаде важността на прошката - тя е истински миротворец. Ливингстън е този, който ми напомня за силата на абсолютния единен фокус.''