Сърцето на Джеф Безос официално принадлежи на жената, която го обича такъв, какъвто е

  • Сподели:
Сърцето на Джеф Безос официално принадлежи на жената, която го обича такъв, какъвто е

Един от най-влиятелните и богати мъже в света, Джеф Безос, е влюбен до полуда, тъй като току-що се е сгодил за любовта на живота си. След като 25-годишният му брак приключи, основателят на Amazon даде втори шанс на любовта с Лорън Санчес. За негов късмет тя изглежда е най-сигурната инвестиция в живота му досега. 

Първият брак на Джеф изглеждаше така, сякаш щеше да бъде неговият краен вариант.

През 1992 г., преди Amazon дори да съществува, Безос среща Маккензи Скот, за която се жени година по-късно. Джеф и Макензи имат четири деца заедно: три момчета и едно момиче, осиновени от Китай. През 2019 г. двойката обяви, че се развежда след 25 години брак. Те написаха в изявление:

"Чувстваме се невероятни късметлии, че се намерихме един друг, и сме дълбоко благодарни за всяка една от годините, през които бяхме женени. Ако знаехме, че ще се разделим след 25 години, щяхме да направим всичко отново".

Истинската му любов е била точно зад ъгъла.

В началото на 2019 г., преди Безос да обяви края на брака си, той беше забелязан с 53-годишната телевизионна журналистка Лорън Санчес. Двамата се запознават няколко години по-рано и, както се твърди, се сприятеляват. Според слуховете, Джеф и Лорън са имали връзка, преди той официално да се раздели със съпругата си. Последвали са години на безброй срещи и публични събития заедно. Джеф сякаш е бил обзет от щастие, тъй като Лорън е внесла нова искра в живота му.

Тя често изразява любовта и подкрепата си към него в социалните мрежи.

''Ако имах едно желание за теб на тази 58-ма обиколка около слънцето, то щеше да бъде светът да те види през моите очи. Да, всички знаят, че си гениален, но не винаги виждат сърцето ти така, както аз... Всеки ден се събуждам развълнувана да те обичам."

Лорън също така добави, че Джеф има една страна, която никой друг не познава: "Той ме кара да се смея през цялото време."

В края на май 2023 г. Безос прави крачка напред и предлага брак на Санчес след повече от 4 години заедно. Лорън, разбира се, приема предложението му, тъй като вече е ясно за всички, не само за тях, че са сродни души. Според един от източниците: "Двамата са в облаците - толкова щастливи и лудо влюбени".

Безос и Санчес се събират като едно голямо и щастливо семейство. В допълнение към четирите деца на Джеф, Лорън води и своите три: двама сина и една дъщеря.