Стенли Тучи & Фелисити Блънт и тяхната любовна история

  • Сподели:
Стенли Тучи & Фелисити Блънт и тяхната любовна история

Пътят на Стенли Тучи към връзката с Фелисити Блънт отначало е изпълнен с препятствия.

Звездата от "Дяволът носи Прада" сподели, че първоначално се е колебаел дали да се среща с Фелисити, която е негова съпруга от повече от десетилетие, заради разликата във възрастта им от 21 години.

"Продължавах да се опитвам да прекъсна отношенията ни", разказва Стенли в предаването Desert Island Discs на радио BBC. По-късно той уточнява: "Аз съм с 21 години по-възрастен от нея и не исках да се чувствам стар до края на живота си! Но знаех, че тя е невероятно специален човек".

Нещо повече, Стенли отбеляза, че "се е страхувал да влезе във връзка" с Фелисити след смъртта на първата му съпруга, Кейт Тучи, през 2009 г. Въпреки това общуването с Фелисити е било лекуващо присъствие за Стенли и трите деца, които той споделя с Кейт: 23-годишните близнаци Изабел и Николо и 21-годишната дъщеря Камила.

"Фелисити беше невероятна, поемайки вдовец и три деца, чиято майка е починала", каза Стенли. 

Тучи и Блънт се ожениха през 2012 г., години след като първата му съпруга, Кейт Тучи, почина от рак на гърдата.

Но коя е Фелисити Блънт? Ето всичко, което трябва да знаете за нея.

Блънт работи като литературен агент в британската агенция за таланти "Къртис Браун", като представлява автори и техните книги пред издателства и продуцентски компании. "Вкусовете ми за художествена литература са широки, но са обединени от желанието ми да представям уникални истории и интелигентни гласове", пише тя на уебсайта на Curtis Brown. "Това, което искам, е да изпитвам страст към разказа и да вярвам напълно в света, който авторът е създал."

Блънт е работила с няколко автори на бестселъри, сред които Даниел Стийл, Ан Патчет и Дженифър Игън, и е сключила договори за разработване на произведенията на своите автори в други формати. Както пише на уебсайта: "Обичам да работя с всички мои клиенти, като им помагам да формират стратегия, която обхваща не само вътрешните и международните продажби на техните книги, но и използването на медийните им права."

Тучи не е единствената звезда от А-листата в семейството. Сестрата на Блънт е актрисата Емили Блънт, която участва в "Нито звук" и "Мери Попинз се завръща", наред с други блокбъстър хитове. По-младата Блънт също така е омъжена за възпитаника на "Офисът" Джон Красински.

Фелисити се запознава с Тучи по два много запомнящи се начина.

Тучи и Блънт се срещат за първи път през 2006 г. на премиерата на филма "Дяволът носи Прада", в който той и Емили си партнират заедно с Мерил Стрийп и Ан Хатауей. По това време тогавашната съпруга на Тучи - Кейт - се лекуваше от рак на гърдата и посети премиерата заедно със съпруга си - и всъщност се запозна с Блънт на събитието.

През 2010 г. пътищата на Тучи и Блънт отново се пресичат: този път на сватбата на Емили с Красински в къщата на Джордж Клуни в езерото Комо, Италия. Те започват да се срещат скоро след това. Семейство Блънт одобрява Тучи, разбира се. "Той е всестранно развит ренесансов човек, който знае пътя към сърцата на всички", казва Емили пред PEOPLE през 2022 г. "Той е страшно ярък, обича да се смеят на шегите му, харизматичен, топъл и енергичен".

Тучи и Блънт имаха две сватби: частна церемония през лятото на 2012 г. и по-голямо събитие в Лондон на 29 септември 2012 г. На втората сватба Емили беше шаферка, а Стив Бушеми - шафер на Тучи. Сред известните гости бяха Стрийп, Патриша Кларксън, Джулиан Мур, Колин Фърт и Кенет Коул. Съобщава се, че булката е носела рокля по поръчка на Nanette Lepore, а младоженецът - смокинг на Hugo Boss. Вместо традиционна сватбена торта, на приема гостите са хапнали "торта", направена от колелца сирене.

Тучи и Блънт са родители на син Матео Оливър, роден на 25 януари 2015 г., и дъщеря Емилия Джована, родена на 19 април 2018 г.  Двойката е доста затворена, когато става въпрос за семейния им живот, и до голяма степен държи децата си извън светлината на прожекторите.

Тя е до Тучи, когато той е диагностициран с рак.

През 2021 г. Тучи разкри, че няколко години преди това е бил диагностициран с рак на устната кухина. След като лекарите откриват тумор в основата на езика му, той се подлага на продължителна химиотерапия и облъчване. По-късно споделя, че постоянната подкрепа на съпругата му по време на преживяването е това, което го е поддържало. "Непрестанното внимание, обич и насърчение на Фелисити ми помогнаха да се справя", каза той.

На 30 април 2023 г. Тучи говори за диагнозата и лечението си от рак по време на участие в предаването Sunday Sitdown with Willie Geist по NBC. Той приписва на Фелисити и сестра ѝ Емили заслугата за това, че са го накарали да премине през "бруталните" и "ужасни" сеанси с високи дози радиация, които в крайна сметка са спасили живота му.