Вивиен Джоли-Пит ще работи с известната си майка по бродуейската постановка на "Аутсайдери"

  • Сподели:
Вивиен Джоли-Пит ще работи с известната си майка по бродуейската постановка на "Аутсайдери"

Анджелина Джоли е наела 15-годишната си дъщеря за свой асистент.

Джоли не за първи път включва децата си в развлекателната индустрия. Пакс и Мадокс бяха нейни асистенти на снимачната площадка на филма "Без кръв", който се снима в Италия миналата година, а сега 15-годишната Вивиен е в шоубизнеса. Момичето ще помага на звездната си майка в подготовката на бродуейския мюзикъл "Аутсайдери" по едноименния роман на американската писателка Сюзън Хинтън от 1967 г.

''Вив ми напомня на майка ми по това, че не се фокусира да бъде в светлината на прожекторите, а върху това да подкрепя други творци'' - подчертава Джоли в официално изявление, визирайки майка си и баба на Вивиен - Маршелин Бертран, която до края на живота си работи като актриса и продуцент (починала през 2007 г.). - ''Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере по-добре с какво може да допринесе.''

Вътрешен човек от обкръжението на филмовата звезда също така отбелязва, че Вивиен се е "влюбила" в музикалната адаптация на романа на Хинтън от пръв поглед, след като е придружила майка си на световната му премиера в Сан Диего, Калифорния, по-рано тази година. Анджелина решава да поеме ролята на главен продуцент на продукцията, след като лично се среща с автора на творбата.

Анджелина води дъщеря си Вивиен на театър, откакто е била малко момиче. ''Двете се срещнаха със Сюзън Хинтън, която е била на същата възраст като Вивиен, когато е написала романа", обяснява информаторът.

Друг източник, близък до Джоли, разкрива мотивацията на Анджелина: тя се надява, че мюзикълът "ще намери отклик сред младите хора".
Актрисата иска да е сигурна, че екипът ще се вслушва в младите и ще работи с тях на всяка крачка, както и че гласовете им ще играят водеща роля в осъществяването на тази постановка на Бродуей.

Вивиен Маршелин и нейният брат близнак Нокс са най-малките биологични наследници на Анджелина и бившия ѝ съпруг Брад Пит. Двойката също така споделя попечителството над 17-годишната си дъщеря Шайло, 18-годишната Захара, 19-годишния Пакс и 22-годишния Мадокс. Джоли и Пит бяха заедно в продължение на 12 години, разделиха се през 2016 г. и уреждаха взаимните си претенции още дълги години.