"Паркетсенс" – истински бутик за паркет

  • Сподели:
"Паркетсенс" – истински бутик за паркет

Думата бутик се асоциира с малките магазини за дрехи, украшения и обувки, които са качествени, уникални и по последна мода. Дори да е нестандартно, в "Паркетсенс" паркетът е приет за не по-малко уникален от обувките, които стъпват по него.

Хората, които стоят зад "Паркетсенс", ценят качеството на тази подова настилка и възможността да предложат на своите клиенти креативен и уникален поглед за декориране на най-използваната част от всяко помещение - пода. Компанията е представител на едни от най-реномираните производители на паркет - Tavar (Италия), BOEN (Норвегия), Премиер Паркет (Украйна), Coswick (Канада), bolefloor (Холандия).

Изборът в бутика е разнообразен и в същото време сведен до едни от най-качествените решения за естествен паркет, който да внесе уют и да доближи всяко пространство до природата.

В бутика може да откриете луксозен италиански паркет на TAVAR, елегантен художествен и фигурален паркет на Премиер паркет, стилен и перфектен във всяко отношение паркет на CosWick, модерен трислоен паркет на BOEN, Декинг външен паркет, паркет с естествени извивки Curv8.

Професионалистите в Паркетсенс приемат всеки проект като възможност клиентите им да видят своите идеи реализирани и влизат в ролята на помощник при избора на най-подходящия естествен паркет за дома, офиса или външното пространство.

Шоурумът на "Паркетсенс" в София се намира на бул. Симеоновско шосе 77, а предложенията им могат да бъдат разгледани и в официалния им уебсайт - www.parketsense.bg

"Паркетсенс" – истински бутик за паркет
"Паркетсенс" – истински бутик за паркет