Брадли Купър: ''Ако не бях станал баща, сега нямаше да съм жив''

  • Сподели:
Брадли Купър: ''Ако не бях станал баща, сега нямаше да съм жив''

49-годишният актьор от ''Маестрото'', проведе честен разговор за бащинството, докато гостува в епизод на подкаста на Дакс Шепърд "Armchair Expert".

За Брадли Купър няма нищо по-важно от това да бъде баща. Той сподели, че бащинството е променило живота му и връзката му с шестгодишната Леа де Сен е едно от най-важните неща на света за него. Купър заяви, че посрещането на Леа през 2017 г. с бившата му приятелка Ирина Шейк му е помогнало да реши да работи върху себе си в опит "да нанеса възможно най-малко вреда на дъщеря си".

"Честно казано, не съм сигурен, че щях да съм жив, ако не бях баща."

Купър оприличи Леа на "огромна котва" в живота си, от която не е знаел, че има нужда, но която му е помогнала да се стабилизира и да преодолее "цунамито" на живота.

"Това ще диктува всичко, което правиш оттук нататък", добави той. "ДНК-то ти ще ти каже, че вече важният не си ти.''

В същото време Купър не спести, че първоначално не е разбирал, когато родителите са казвали, че на секундата биха умрели за детето си, а през първите няколко месеца от живота на Леа дори не е бил напълно сигурен, че я обича. ''Наблюдавам я как се развива", обяснява той, отбелязвайки, че Леа - и бащинството - са му допаднали. "И изведнъж се оказа, че няма съмнение."

По-рано в подкаста Шепърд пита Купър замислял ли се е дали дъщеря му ще израсне и ще се омъжи за някой като него, или не, давайки пример, че момичетата често искат да си намерят партньор, който прилича на баща им.

"Мисля много по този въпрос, от гледна точка на това как отношенията с дъщеря ми влияят на нейното израстване и на пътя, по който тя ще тръгне. И по-специално в романтичен план в живота, където и да я намери интимността. През март Леа ще навърши седем. С баща ми нямахме пълноценни отношения и не съм прекарвал много време с него. Прекарал съм много повече време с дъщеря си, отколкото със собствения си баща. Звучи абсурдно, но е факт.''

Брадли сподели също, че обича да води пълноценни разговори с дъщеря си.

"През цялото време. Всеки разговор. Възхищавам се на нейната способност да изразява чувствата си на шестгодишна възраст. С майка ѝ се разплакахме от това човешко същество, което отглеждаме и което е способно да изразява емоциите си.''