Брадли & Джиджи: зимата на нашата любов

  • Сподели:
Брадли & Джиджи: зимата на нашата любов

Последните папарашки снимки на Джиджи Хадид и Брадли Купър в Ню Йорк се появяват в момент, когато връзката им започва да става сериозна. Източник на Entertainment Tonight заяви, че двойката планира дългосрочни отношения.

"Връзката на Джиджи и Брадли е сериозна и те вече са говорили за съвместното си бъдеще и следващите стъпки", казва източникът. "Те са страхотни в общуването помежду си по здравословен, открит и честен начин. Развълнувани са да продължат заедно напред."

Семействата им ги подкрепят, допълва изданието, включително бившата на Купър Ирина Шейк, с която той споделя 6-годишната си дъщеря Леа де Сен. Шейк се фокусира върху собствения си живот и споразумението им за съвместно родителство, като същевременно пожелава на бившия си всичко най-добро, сподели източникът. В началото на февруари източникът заяви пред изданието, че Хадид и Купър са влюбени един в друг, само четири месеца след като за първи път предизвикаха слухове за възможни отношения. "Джиджи и Брадли са влюбени", казва един от източниците.

Втори вътрешен източник добави: "Нещата между Джиджи и Брадли продължават да се задълбочават и са станали сериозни. Всички около тях виждат естествената им връзка, а тя е лесна, забавна и нормална. Те се сближават покрай семейството, приятелите, разговорите за живота, родителството, живота в публичното пространство и хумора. Те имат синергия и разбиране по отношение на всички тези неща и това ги свързва по дълбок начин".

Нито актьорът, нито супермоделът са говорили публично за връзката си.

В миналото Джиджи имаше връзка със Зейн Малик, с когото споделя дъщеря си Хая. Хадид и изпълнителят от One Direction се разделиха през октомври 2021 г. след близо шестгодишна връзка.

Виж още