Десет многодетни татковци и техните истории

  • Сподели:
Десет многодетни татковци и техните истории

В историята много известни мъже са прегърнали бащинството. Но някои звезди от мъжки пол не само са постигнали величие в съответните области, но и са създали големи семейства, като имат пет или повече деца. Тяхното наследство отразява дълбока отдаденост както на професионалните им постижения, така и на основната им роля в живота като бащи.

Робърт де Ниро, 7 деца
През април 2023 г. Робърт де Ниро посреща седмото си дете - Джия, и първото с приятелката си Тифани Чен. Холивудският ветеран има деца и от още три жени. Елиът и Хелън Грейс с бившата му съпруга Грейс Хайтауър, близнаците Джулиан и Аарон с бившата му приятелка Туки Смит и Рафаел и Дрена с първата му съпруга Даяна Абът. Дрена е осиновена от Де Ниро, тъй като е дъщеря на Абът от предишна връзка.Джуд Лоу, 7 деца
Подобно на Де Ниро, Джуд Лоу, както се съобщава, посреща седмото си дете през 2023 г. и второто си дете от съпругата си Филипа Коан. През 1996 г. Лоу за първи път става баща, след като има дете от вече бившата си съпруга Сейди Фрост. С нея той споделя Рафърти, Айрис и Руди. След това има кратка връзка със Саманта Бърк, от която има дъщеря София. Петото дете на актьора се ражда през 2015 г. от кратка връзка с Катрин Хардинг.

Кевин Костнър, 7 деца
Кевин Костнър е баща на общо седем деца. Звездата от "Бодигард" споделя Ани, Лили и Джо с бившата си съпруга Синди Силва, Лиъм с Бриджит Руни, а Кейдън Уайът, Хейс Логан и Грейс Ейвъри със съпругата си Кристин Баумгартнър, която подаде молба за развод през май 2023 г.Род Стюарт, 8 деца
Сър Род Стюарт има осем деца от пет различни дами. Най-голямата му дъщеря, Сара Стрийтър, е родена през 1963 г. На 66-годишна възраст световноизвестният певец посреща осмото си дете заедно с настоящата си съпруга Пени Ланкастър-Стюарт - син на име Ейдън Патрик.

Алек Болдуин, 8 деца
Актьорът има седем деца със съпругата си Хилария, като най-малкото им дете е родено през 2022 г. Той има и дете от първия си брак с Ким Бейсинджър - модела Айрланд Болдуин, която е родена през 1995 г.

Стелан Скарсгард, 8 деца
Стелан Скарсгард има едно от най-успешните семейства в Холивуд. Сред осемте му деца са Александър, Бил и Густаф - имена, които са украсявали както малкия, така и големия екран, с успешни роли в произведения като "Големите малки лъжи", "Викинги", филмите на ужасите "То", а Бил Скарсгард участва в последния ''Джон Уик 4''.  Шест от децата му са родени от първата му съпруга Мей, докато други две са родени от настоящия му брак с Меган Еверет.

Мел Гибсън, 9 деца
Звездата от "Смело сърце" започва да увеличава семейството си през 1980 г., след като му се ражда дъщеря Хана от тогавашната му съпруга Робин Денис Мур. Заедно са родители на още 6 деца, включително Майло Гибсън, който следва стъпките на баща си и става актьор. След като се развежда с Робин, Мел Гибсън се среща за кратко с Оксана Григориева и по това време тя става майка на осмото му дете - дъщеря. През 2010 г. той скъсва с нея и се запознава с Розалинд Рос, от която през 2017 г. посреща най-малкия си син - Ларс Джерард.

Елон Мъск, 10 деца
Семейството на Елон Мъск не спира да се увеличава от 2002 г. насам, когато той посреща първия си син Невада Александър, който за съжаление умира само на 10 седмици. След смъртта на сина си Мъск и тогавашната му съпруга Джъстин Уилсън се обръщат към ин витро и в крайна сметка се сдобиват с близнаци през 2004 г. и с тризнаци през 2006 г. След това той посреща син през 2020 г. с певицата Граймс, с която има второ дете - дъщеричка, родена през март 2022 г. Между 2020 и 2022 г. обаче той тихомълком посреща още една двойка близнаци, този път с топ мениджър от една от компаниите си.

Еди Мърфи, 10 деца
Еди Мърфи има 10 деца от 5 жени. Първото му дете, Ерик, е родено през 1989 г., а най-малкото му дете се ражда през ноември 2018 г. Актьорът е разказвал за пътя си към бащинството и какво е научил от него.

"Покрай бащинството разбрах, че ако поставяш децата си на първо място, никога няма да вземеш лошо решение."

Ник Кенън, 12 деца
Ник Кенън е достигнал статута на супербаща. От 2011 г. насам телевизионният водещ има 12 деца, включително близнаците Марокан и Монро, които споделя с поп звездата Марая Кери. И изглежда, че се наслаждава на всяка секунда от това.

"Всеки ден се събуждам развълнуван като баща. Децата ми ме ентусиазират непрекъснато, във всеки един аспект. 

Въпреки че други известни мъже нямат толкова много деца, колкото изброените тук, някои полагат допълнителни усилия, за да се грижат за своите, особено като самотни родители. И те се справят отлично с тази роля, превръщайки се във вдъхновение за всички самотни татковци.