Джим Кери отпразнува рождения си ден в компанията на приятели

  • Сподели:
Джим Кери отпразнува рождения си ден в компанията на приятели

Джим Кери отпразнува 62-ия си рожден ден в приятелската компания на свои колеги, сред които: Дейвид Спейд, Адам Сандлър, Джеф Рос и други.

В социалните мрежи в сряда 59-годишният Спейд публикува снимка, на която са тримата със Сандлър и Кери.

''Честит рожден ден на Джим Кери, който толкова много пъти ме е разсмивал. Такъв готин пич. Рядко използвам емотикона за торта, но днес ще го направя.''

Снимките са направени по време на голяма вечеря, състояла се на 4 януари в Западен Холивуд, Калифорния, в бунгалата "Сан Висенте".

Комикът Джеф Рос и Кари Елвес поотделно публикуваха в Instagram масивна групова снимка на актьорите. Сред другите известни лица, които присъстваха на вечерята, бяха телевизонният водещ Джими Кимъл, Хауи Мандел, Бил Бър, Крейг Робинсън, Сет Грийн и Бен Шварц.

"Вечеря на смеха! Честит рожден ден, Джим Кери! Обичаме те!'', каза Рос.

Съдейки по снимките очевидно това е била много забавна вечер в компанията на добри и близки приятели!

През последните години Кери е придирчив по отношение на проектите си, като през 2022 г. се появи в музикалния клип на канадския рапър The Weeknd: Out of Time и късометражния филм The Weeknd x the Dawn FM Experience.

Последната му поява във филм е през 2022 г. в ''Sonic the Hedgehog 2'', в който се превъплъщава в ролята на д-р Роботник от филма от 2020 г.

През 2020 г. се появява и в шест епизода на Saturday Night Live, като прави пародия на президента Джо Байдън.

През март 2022 г. в интервю за Access Hollywood Кери заяви, че смята вече да се пенсионира, добавяйки, че бъдещето му пред камерата зависи от материалите, които му предлагат.

Джим сподели: "Зависи. Ако ангелите ми донесат някакъв сценарий, написан със златно мастило, който ми нашепва, че ще бъде наистина важен за хората, може би ще продължа по пътя, но засега си взимам почивка.''

Кери, който участва в сериала на Showtime ''Kidding'' в периода 2018-2020 г., заяви, че е доволен от творчеството си след десетилетия в Холивуд.