Майкъл Болтън се възстановява след операция за отстраняване на мозъчен тумор

  • Сподели:
Майкъл Болтън се възстановява след операция за отстраняване на мозъчен тумор

Майкъл Болтън разкри, че наскоро е претърпял спешна операция за отстраняване на мозъчен тумор и впоследствие е отменил предвидените дати за турнето си.

70-годишният Болтън сподели, че е научил за тумора в края на годината, което е наложило да предприеме незабавни действия.

"Точно преди празниците откриха, че имам тумор в мозъка, който изискваше незабавна операция. Благодарение на моя невероятен лекарски екип операцията премина успешно. Сега се възстановявам у дома и съм заобиколен от огромната любов и подкрепа на семейството ми".

Носителят на "Грами" също така съобщи на феновете си, че ще посвети следващите няколко месеца на възстановяването си и ще си вземе "временна почивка" от турнетата.

"През следващите няколко месеца ще посветя времето и енергията си на възстановяването си, което означава, че ще направя временна почивка от турнетата. Винаги ми е било трудно да разочаровам феновете си или да отложа концерт, но не се съмнявайте, че работя усилено, за да ускоря възстановяването си и скоро да се върна към концертите. Изключително съм благодарен за цялата любов и подкрепа, която така щедро ми оказвахте през годините. Знайте, че пазя позитивните ви послания в сърцето си и ще ви предоставя повече актуална информация веднага щом мога."

През кариерата си Болтън е продал над 65 милиона плочи по целия свят и е натрупал девет съответни номер едно сингъла и десет албума.

През юли миналата година той издаде "Spark of Light" - първия си албум с оригинална музика, на която е съавтор от почти 15 години.

Извън музиката той се състезава в "Маскираният певец" през 2021 и 2023 г., а миналата година гостува в два епизода на "Awkwafina е Нора от Куинс".