And Just Like That официално подновен за трети сезон

  • Сподели:
And Just Like That официално подновен за трети сезон

Новината идва точно преди финала на сезон 2.

"Развълнувани сме, че ще прекараме повече време във вселената на "Сексът и градът", разказвайки нови истории за живота на тези относителни и амбициозни герои, изиграни от тези невероятни актьори", заяви изпълнителният продуцент и водещ на програмата Майкъл Патрик Кинг. "И просто ей така..." идва за своя трети сезон."

"Радваме се да споделим, че след старта на втори сезон ''And Just Like That'' се нарежда на първо място в класацията на Max Original и е най-гледаният завръщащ се сериал до момента", каза Сара Обри, ръководител на оригиналното съдържание за Max. "С наближаването на дългоочаквания финал на сезона вдигаме наздравица за Майкъл Патрик Кинг и неговия великолепен екип от сценаристи, продуценти и актьори, които продължават да ни очароват 25 години по-късно с динамични приятелства и увлекателни истории. Нямаме търпение зрителите да видят къде ще отведе третият сезон любимите ни нюйоркчани."

Работата по трети сезон ще започне едва след разрешаването на стачките на холивудските сценаристи и актьори, които искат от студиата и стриймърите по-добро заплащане и остатъчни възнаграждения, както и защита срещу навлизането на изкуствения интелект в работата им.

Заедно с Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън, в актьорския състав на втори сезон участват Сара Рамирес, Сарита Чудхури, Никол Ари Паркър, Карън Питман, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Еван Хендлър, Кристофър Джаксън, Найл Кънингам, Кати Анг, Алекса Суинтън и Джон Корбет.

Кинг е изпълнителен продуцент на сериала заедно с Джон Мелфи, Паркър, Дейвис, Никсън, Джули Ротенберг и Елиза Зурицки. Дарън Стар създава "Сексът и градът" по книгата на Кандис Бушнел.