True Detective: Night Country приключи като най-гледания сезон на криминалната антология на HBO

  • Сподели:
True Detective: Night Country приключи като най-гледания сезон на криминалната антология на HBO

"True Detective: Night Country" завърши с най-високата за сезона гледаемост на финала си, привличайки 3,2 милиона зрители в HBO и Max.

Много фенове на криминалните сериали искаха да разберат дали Денвърс и Наваро ще разрешат мистериозната смърт на осемте учени.

В понеделник HBO съобщи, че финалът на четвъртия сезон на антологията е привлякъл 3,2 млн. зрители в различни платформи, с което драмата с участието на Джоди Фостър и Кали Рейс е отбелязала най-високата гледаемост за сезона в неделя. Нещо повече, шестте епизода, които са рожба на шоурънъра/изпълнителния продуцент Исса Лопес, сега се нареждат на първо място по гледаемост в класацията на антологичните сериали, които стартираха за първи път през 2014 г. Досега сериалът има средно 12,7 милиона зрители в различни платформи. От HBO съобщават, че неделният финал се е представил с 55% по-високо от финала на миналия сезон, а сериалът като цяло остава най-гледаното заглавие на Макс от дебюта си в сезон 4.

Четвърти сезон завърши с голяма въпросителна - а именно дали Наваро е оцеляла след разходката си по леда. В разговор с Deadline Лопес заяви, че зрителите сами трябва да решат каква да е съдбата на въпросния детектив.

"Не казвам, че тя е жива, но и не твърдя, че е мъртва", заяви Лопес. "Много внимателно го създадох като тест за мастиления блок, за да откриете себе си като зрители. Харесва ми, че Наваро от рано заявява в сериала, че има импулс просто да си тръгне и да остави всичко зад гърба си. От друга страна, цялата поредица е изследване на факта, че тя чувства призвание към отвъдното. В кулминацията на финала и вместо да се бори с него и да влезе с болка и страх, тя му се отдава. И правейки го, тя получава част от себе си. Така че този призив, от който се е страхувала, е разрешен. Аборигените в Австралия отиват и се разхождат, намират себе си и след това се връщат, което според мен е това, което Кали е прегърнала за героя.''

Сезонът наистина беше много добър, почти колкото първи, а Джоди Фостър беше удоволствие за всички сетива - изключителна игра.