Звездите от "Дяволът носи Прада" се събраха отново на наградите SAG 2024

  • Сподели:
Звездите от "Дяволът носи Прада" се събраха отново на наградите SAG 2024

Мерил, Ан и Емили се събраха отново след участието си във филма от 2006 г., за да представят наградите SAG в събота.

Звездите от "Дяволът носи Прада" се обединиха отново на сцената на SAG 2024, за да връчат наградата за мъжка роля в комедиен сериал. 74-годишната Стрийп излезе на сцената в зала "Шрайн Аудиториум енд Експо" в Лос Анджелис и случайно удари микрофона, преди към нея да се присъединят 41-годишните Хатауей и Блънт.

"Две неща: Ясно е, че си забравих очилата и плика", каза Стрийп, преди другите две актриси да пристигнат, за да ѝ ги донесат. "Това е стар въпрос - къде свършва персонажът и къде започва актьорът?", продължи тя, а Блънт отговори: "Както току-що видяхме, Мерил и нейната героиня Миранда Пристли, са нещо като близначки, нали?" 

"Не, не, това не беше въпрос", добави Хатауей в отговор, което е препратка към знаменита реплика на Миранда Пристли от филма.

Срещата им на сцената идва 18 години след участието им във филма "Дяволът носи Прада" от 2006 г., който донесе на Стрийп номинация за наградата SAG и номинация за "Оскар" за ролята ѝ на редакторката на списание Runway Миранда Пристли.

Блънт беше номинирана на церемонията и за поддържаща актриса благодарение на ролята си в "Опенхаймер" на Кристофър Нолан.

За церемонията Хатауей облече синя рокля от колекцията на Atelier Versace за пролетта на 2015 г. Роклята ѝ от модната къща се отличаваше с разкрояване до бедрата и голям колан. Актрисата добави метални обувки Gianvito Rossi и подходящ сребърен съединител.

Стрийп прегърна прозрачната тенденция в кестенява рокля на Prada, украсена с кристали. Актрисата се допълни с бижута Fred Leighton и метален съединител. Стилистката Микаела Ерлангер, която работи и с Кели Кларксън и Лупита Ньонго, бе избрала визията на Стрийп за наградите SAG.

Блънт беше с дръзка червена рокля Louis Vuitton с дълбоко деколте. Звездата от "Опенхаймер" допълни ансамбъла си с бижута на Tiffany & Co., включително чифт емблематични маншети на марката Elsa Peretti. Джесика Пастър беше стилист на Блънт за случая.

Виж още