Като произведение на изкуството: Сидни Суини в Balmain

  • Сподели:
Като произведение на изкуството: Сидни Суини в Balmain

Сидни Суини носеше произведение на изкуството на премиерата на новия си филм "Непорочна", по време на Beyond Fest в Лос Анджелис.

Поразителен скулптурен топ от Balmain, изработен от бели цветя и чифт ръце, увити около кръста ѝ, за да задържат букета на правилните места. Топът беше стилизиран с чифт черни панталони с широки крачоли, подобно на начина, по който се появи на подиума. Творческият директор на Balmain Оливие Рустейн заяви по-рано пред WWD, че колекцията, която е в чест на Бордо, Франция, е за "вечната елегантност и почит към френската култура". 

Стилизирана от Моли Дикинсън, визията на актрисата беше съчетана със златни и диамантени обеци. Глен Оропеза придаде на Сидни прическа с мокър ефект, включваща един кичур, падащ около лицето ѝ. Гримьорът Мелиса Ернандес допълни визията с гланцови устни.

За премиерата Суини беше придружена от своите баби и други членове на семейството си. По време на участието си в "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" миналата сряда, за да промотира филма, тя сподели, че е възложила и на двете си баби малки роли във филма.

Режисиран от Майкъл Мохан и с участието на неотразимата Суини, този психологически хорър разклаща религиозните ни схващания и ни напомня за мрака, който се крие дълбоко в тях. ''Непорочна'' ни среща със Сесилия (Суини) – жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир.

"Наистина исках да се уверя, че това е красиво заснет филм на ужасите, защото снимахме на много красиво място. Рим е зашеметяващ, така че исках да отдам дължимото на гледките му", заяви Суини.

Топлото посрещане в идиличната провинция обаче е разбито, когато става ясно, че новият ѝ дом далеч не е светилище на мир и преданост, а под спокойната фасада всъщност се крие лабиринт от тъмни тайни и сенки, които заплашват да погълнат героинята в кошмар, какъвто е трудно човек да си представи. Бродейки из коридорите на манастира, Сесилия е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и да постави под въпрос самата основа на своите убеждения, когато открива, че е заченала непорочно. Но дали това е дар, или проклятие...

Трейлърът на ''Непорочна'' подготвя публиката именно за това – едно мрачно и извратено пътуване в свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда. 

Режисьор на Непорочна е Майкъл Мохан (The Voyeurs), сценарият е на Андрю Лобъл, а продуценти са Дейвид Бернард, Сидни Суини, Джонатан Давино, Теди Шуорцман, Майкъл Хаймлер. В ролите са Сидни Суини, Алваро Морте, Симона Табаско, Бенедета Поркароли, Дора Романо, Джорджо Колангели и др. 

Виж още