Защо е секси Кели Брук?

  • Сподели:
Защо е секси Кели Брук?

Време е да отпразнуваме истинската дефиниция за съвършенство, а тя е в лицето на страхотната Кели Брук и нейната изваяна фигура. Кажете сбогом на ограничаващите стандарти за красота и приветствайте новата ера на позитивното отношение към тялото. Кели доказва, че извивките са не просто красиви, а направо ослепителни. Затова нека тя ви напомни, че красотата е във всякакви форми и размери.

"Идеалното" женско тяло винаги се променя.

Стандартите за красота непрекъснато се развиват - от вечния чар на Мерилин Монро до кльощавия силует, популяризиран от модели като Кейт Мос. Идеалите за красота непрекъснато се предефинират, както и идеята за "идеалното тяло". От Елизабет Тейлър до Ким Кардашиян, дълго време за идеално женско тяло се смяташе изваяният пясъчен часовник, с пропорции около 36-24-36 инча.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

Проучванията разкриват, че Кели е идеална от научна гледна точка.
По-нови изследвания обаче оспорват традиционната фигура на пясъчен часовник като най-съвършена. Вместо това Университетът в Нюкасъл е установил, че идеалното женско тяло е по-извито и с по-пълна форма. Те са установили, че перфектното тяло има индекс на телесна маса 18,85 с бюст 93 см, талия 61 см и бедра 87 см. Друго проучване установи, че съотношението между бедрата и талията е важно, като идеалното е 0,65-,75.

Британската актриса и модел Кели Брук се вписва плътно в тези идеални пропорции на тялото със своите мерки. И нейното съотношение между бедрата и талията също се вписва в идеалния диапазон, според мъжете. Това означава, че тялото ѝ, което днес обществото може да нарече леко пухкаво, е с идеален размер и форма.

В крайна сметка намирането на идеалната женска фигура е постоянно предизвикателство. Това, което можем да наречем идеално, се оформя от научни изследвания, обществени влияния и променящи се модни тенденции, както и от културните възгледи за идеалната форма на тялото. И скоро става ясно, че определението за красота е субективно и сложно, включващо цяла гама от форми и размери на тялото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

Това най-ново разбиране, че малко по-пълната фигура е по-съвършена от другите, подчертава важността на приемането на разнообразието и признаването, че красотата не познава единствен модел. Всяко тяло има своя собствена красота и история, които заслужават да бъдат показани, независимо от размера и пропорциите му.

И, разбира се, трябва да споменем феноменалната Ашли Греъм и нейната работа за революция в модната индустрия като модел с големи размери. Знаете ли, че тя беше номинирана за най-сексапилната жена в света през 2023 г., изпреварвайки звезди като Марго Роби, Емили Ратайковски и много други?