Таро звезден гадател – енергийна карта за 25.02.2024 г.

  • Сподели:
Таро звезден гадател – енергийна карта за 25.02.2024 г.

Карта Таро за деня – Трите жезъла
Значение на картата – спокойствие, ангажиране на мислите ни върху важните аспекти от живота ни, както и намиране на вътрешна яснота
Планета - Луна
Разположение на картата – Обърната

Картата на ''Трите жезъла'' всъщност е най-силно енергийната и огнена карта, която е пряко свързана с активността, инициативата и нуждата ни да се доказваме пред другите. През този ден ще имаме възможността да правим бързи ходове, които ще ни гарантират сигурен успех. Картата е свързана, още със силната воля и с желанието ни да покоряваме своите цели. На 25 февруари ще можем да се доверим на другите, както и ще се чувстваме значително по-енергични и готови да преобразим живота си изцяло. ''Трите жезъла'' ще ни помогнат да надникнем и в своето бъдеще, както и да подредим плановете си, за да можем да създадем едно много по-хармонично и спокойно настояще. 

Любов
Картата е свързана с един голям букет от положителни емоции, в които ще присъстват радост, нежност и много красота. През този ден няма да се страхуваме да се допитваме до любимия човек, както и да му демонстрираме своята силна привързаност и отдаденост. На 25 февруари ще направим най-здравословния и емоционален избор, чрез който напълно ще променим хода на играта, но пък впоследствие ще се почувстваме наистина освободени и много щастливи.

Работа
През този ден картата на ''Трите жезъла'' ще ни мотивира да търсим различни варианти, чрез които да осъществим своите цели. Креативността и стабилността ще ни помогнат да израснем в своята кариера, както и да се почувстваме на мястото си. През този ден трябва да се оставим на активността и добрите идеи да превземат ума ни, защото само така ще успеем да постигнем своите желания и да се радваме на добри резултати.

Здраве
В този енергийен ден можем да почувстваме как се намираме в една възходяща спирала, която ни връща към миналите проблеми и нерешени досега въпроси, контролиращи напълно съзнанието ни. Всъщност невъзможността ни да излезем от нея може да породи дребни здравословни проблеми, чрез които бихме могли да се справим единствено, чрез много почивка и балансиран начин на живот.