Зодиите, които не търпят критика

  • Сподели:
Зодиите, които не търпят критика

Според тези зодиакални знаци всичко, което правят е просто съвършено, за това не може да става дума някой да оспорва начина им на поведение, действията им или пък необмислените им думи. Родени с мисълта, че са напълно идеални, те не само, че не носят на критики, но и ясно показват пред всички, че са много по-добри от тях и дори безгрешни.

Разберете кои са тези знаци, които не приемат критика, игнорират я или пък я изпращат директно към този, който се е осмелил да дава оценка на техните действия.

Овен
Честолюбив, опърничав и не подлежащ на никакъв контрол, този знак напълно вярва, че е безгрешен и прави нещата по най-правилния възможен начин. Дори когато се е ''омотал до шия'', Овенът не признава своите грешки и не понася чужда критика, особено от хора, които са се справили значително по-лесно с поставената задача. Този знак е известен със своето твърдоглавие и със способността си хиляда пъти да се удря в една и съща скала, но да не поема в нова посока, просто защото тя му е показана от друг човек. Самоироничен, емоционално нестабилен и готов да си строши главата, този знак изключително много мрази да му дават съвети, още по-малко някой да критикува поведението му или да му отваря очите за грешките, въпреки че Овенът подобна помощ ще възприеме по-скоро като повод да стартира ненужна и изморителна словесна битка. 

Овенът без проблем може да повтори една и съща грешка милион пъти, вместо да се вслуша в някоя градивна критика, идваща дори и от близък човек. За Овена наистина е под нивото му да отвори очите си и да забележи реалността, такава каквото е в действителност, неподправена от измислените му капризи - кармична и болезнена. Дори когато някой се опита да му отвори очите, Овенът предпочита да остане сляп и глух, и да включи на ''отбранителен режим'', в който самият той се опитва да извади всички стари и забравени грешки на другите хора и да им натрие носа с тях. 

Лъв
Лъвът също е от знаците, които са напълно убедени, че правят нещата по най-правилния възможен начин и че не са способни да допуснат грешки, но уви, дори когато този силен знак е успял да внесе хаос в живота си, той не би го признал гласно. Вместо това просто ще се опита сам да открие начин, чрез който да излезе от задънената улица и то без много шум и обяснения. 

За цар Лъв е под нивото му да се вслушва в чужди съвети, особено пък критики, тъй като самият той вярва, че е създаден съвършен и няма сила в света, която би могла да промени този факт. Ако все пак някой има доблестта да се изправи и да критикува действията му, царят на джунглата демонстративно ще му покаже, че прави най-голямата грешка в живота си и ще го изпепели с думи.