Зодиите, от които трябва да се пазите, за да не бъдете наранени и измамени

  • Сподели:
Зодиите, от които трябва да се пазите, за да не бъдете наранени и измамени

Донякъде съвместимостта на характерите определя развитието на нашите приятелски и любовни връзки и докато прекарваме повече време с хора, които са отворени към нас и нямат нищо против да навлязат в нашия свят, да ни опознаят и обичат, такива каквито сме, има и такива, които просто остават заключени за другите и предпочитат да обитават единствено мрачните си покои, необезпокоявани от чуждите мисли. Има зодии, които излъчват позитивизъм и те зареждат с енергия, още в мига в който си ги видял, но има и такива, които по-скоро предпочитат да ''пият'' чуждата кръв и да плетат интриги, карайки останалите да се чувстват по-малко важни и значителни от тях самите.

Разберете кои са тези знаци, за които просто трябва да си имате едно наум и никога да не им се предоверявате сляпо, тъй като в едната ръка може да държат цвете, но зад гърба си да са скрили оръжие.

Дева
На пръв поглед тиха и спокойна Девата е един от знаците, на когото човек спокойно може да се довери, заради самото ѝ излъчване и начина, по който успява да предразположи своите събеседници, въпреки че дълбоко в себе си тази зодия е един подъл интригант, от когото човек трябва наистина да се пази. Колкото повече информация този знак събира, толкова повече бъдещи козове има срещу вас. Девата няма да се замисли и в най-удобния момент просто ще изстреля тайните ви и ще ви забие нож в гърба, докато се опитвате по някакъв начин да ѝ помагате и да се грижите за нейното благополучие. 

Скорпион
Скорпионът е вторият подред знак, за когото всеки трябва да си има едно наум, тъй като тази зодия е известна със своята гъвкавост и мистичност, които ѝ позволяват да превземе всеки образ и да облече дрехите на един чувствителен и сърдечен човек, който този знак всъщност не може да бъде. Мракът е действащата енергия при този воден знак и неговата сила се състои именно в това да се въплъщава в ''благороден и щедър богаташ'' или пък ''невинен просяк'' и да взима това, което си поиска без значение от чувствата на останалите. Този знак никога няма да се замисли кого е наранил и кой е подвел, той просто ще се мотивира още повече, когато забележи колко слаб и недостоен е неговият противник. Знакът на Скорпиона е с две лица, едното от които дава някаква надежда и сигурност, излъчващо доза светлина, но за жалост второто е преобладаващата страна, която е на истински дявол, който цели да обърка другите със своите манипулации и да се изкачи нависоко, стъпил директно върху чуждите мечти и надежди. Затова ако искате да не бъдете подведени, просто трябва да си имате едно наум за този подъл знак, който никога не спира да крои някакви сложни конспиративни схеми, с които да изпревари и стъпче противниците си.

Овен
Овенът е арогантен и груб знак, който е готов във всеки момент да се намести, според ситуацията и дори първоначално да е заел една страна, в следващия момент той може да се обърне на 360 градуса, защото е видял някаква изгода от другата страна. Манипулативен, хитър и подмолен, този знак е роден егоист, който мисли единствено за собствените си интереси и никога не се интересува от желанията и мечтите на другите. За Овена най-важният човек в живота му е самият той, затова така се е съсредоточил да си създаде желания комфорт, дори ако трябва да бъде на гърба на хората, които държат на него. Овенът е знак който никога не се съобразява с нуждите на другите, той по-скоро винаги се опитва да задоволи собствените си прищевки и капризи. Този знак се нагажда, според случващото се и се старае да извлече най-голяма полза от наивността и доверието на хората около себе си. Безскрупулен, нахален, безотговорен,  вулгарен и алчен, този знак може във всеки миг да ти забие нож в гърба, след което със загрижена усмивка да попита как си.

Риби
Рибите са тайнствени, но и потайни хора, от които човек трябва да се пази за да не бъде изигран. За тях не е необичайно да мислят едно и да говорят друго, а в главата им да се върти трета схема, която този знак плътно да следва. Емоционално нестабилни, сприхави и некоректни Рибите са знак, който предпочита винаги да избира своето собствено щастие и благополучие, дори и за сметка на това на близките му хора, защото тази зодия е роден егоист, който е насочил всичките си действия към това да подобри живота си. Ако за целта е нужно да измами някой непознат или да пък да подведе близък човек, този знак няма да се поколебае и ще го направи без никакъв свян и съжаление.