Топ 3 на зодиите с най-голямо самочувствие

  • Сподели:
Топ 3 на зодиите с най-голямо самочувствие

Тези зодии определено знаят цената си и не са готови да се продадат за по-малко от стойността си. Изключително самоуверени и целеустремени в тях кипи една могъща енергия, която ги води директно до успеха. Благодарение на своите природни дарби, сила и устойчивост, тези специални знаци успяват ва постигнат мечтите си без да им се налага да се вслушват в чужди съвети и да се огъват пред трудностите. Тяхната вяра, че ще се справят ги изправя винаги на крака, дори тогава, когато никой не е сигурен в техния успех. 

Разберете кои са зодиите с най-голямо самочувствие демонстриращи сила, власт и превъзходство над другите.

Лъв
Начело застава кралят на джунглата, който още от самото си раждане усеща могъщата сила в себе си, която ще му помогне да прекоси целия свят и да достигне желаните върхове. Лъвът не само, че вярва достатъчно в себе си за да се хвърли директно в новите начинания, но и обича всяка една от своите победи, защото те са символ на енергията, която този знак е успял да вложи във всяко едно начинание, с което се е захванал. 
Не може да се отрече, че Лъвът е изключително силен и безкомпромисен човек, който хем е стъпил здраво на земята, хем знае цената си, като и крайната точка, до която трябва да достигне.

Тази силна любов към самия него му помага да демонстрира своите качества и да не се огъва под напора на хорското мнение, нито пък пред трудностите, които му изпраща животът, защото царят на джунглата знае, че на всяка цена ще постигнете желаното, независимо какво ще му коства това предизвикателство. Не е тайна, че Лъвът обръща твърде много внимание на външния си вид, като изпипва всеки дребен детайл, който подчертава съвършения му стил. Лъвът наистина вярва в своята сила и не се притеснява да покаже всички свои качества пред другите, най-вече онази искрена обич, която всеки човек трябва да изпитва към себе си.

Скорпион
Скорпионът не само, че има високо самочувствие, но това си личи от километри, както по неговата походка, така и по маниерите му. Отракан и наперен, дори и вътрешно да изпитва някакви колебания Скорпионът никога няма да го покаже пред другите хора, защото това за него ще е по-скоро символ на слабост. Този специален знак не само, че осъзнава своите безброй много дарби, но и се стреми да демонстрира превъзходството си пред другите, както и могъщата сила, с която е зареден.

Може да се каже, че това е една от най-силните зодии, която истински вярва, че ще успее на всяка цена, защото е готова да покаже нагледно колко борбена и гъвкава е в действителност. Скорпионът не само, че обича силно своя образ в огледалото, но е влюбен и в онази мощна енергия, която изпълва вените му с адреналин и го кара да надскача и собствените си възможности.

Дева
Девата определено не би могла да се оплаче от липса на самочувствие, тъй като според самата нея тя е най-красивата, умната и великата зодия, родила се някога на тази планета. Може да се каже, че тази земна зодия обича толкова много себе си, че направо е зашеметена от това, което вижда в огледалото, дотолкова, че напълно забравя за своите недостатъци и пороци.

Девата е изключително вманиачен знак, който на моменти може да забележите как с часове се оглежда във витрините на магазините и си оправя един стърчащ кичур или пък всеки път се хвали пред останалите с какви оригинални нови дрехи се е сдобил и най-важното колко съвършено му стоят. Ако не се намери човек, който да оцени нейните качества Девата ще се постарае по всякакъв начин да ги изтъкне и да отвори очите на другите за това колко съвършено красива е и колко мъдрост е насъбрала в себе си. 

Виж още