Зодиите, които обичат да контролират своите партньори и да доминират във връзката

  • Сподели:
Зодиите, които обичат да контролират своите партньори и да доминират във връзката

Това са зодиите, които определено не могат да стоят на заден план, нито пък да бъдат лишени от светилната на прожекторите, просто защото те изпъкват, чрез своите лидерски качества и силен характер. За тези знаци е трудно да правят компромиси, защото по този начин могат да демонстрират някаква слабост.

Истински лидери, които смело отстояват своите принципи и държат винаги да водят парада, независимо къде ще ги отведе тяхното силно его, те ще предпочетат да следват своите принципи. За тези зодии е трудно да направят крачка назад, както и да се замислят за грешките си, защото според самите тях, те са идеални, въпреки че в очите на своя партньор биха могли да изглеждат по съвсем противоположен начин. 

Овен
На моменти алчен диктатор, в други прикрит егоист, Овенът е знак, който винаги гледа своето собствено щастие, независимо от това, дали се намира във връзка или е сам. Овните обичат да бъдат независими и това е причината да не позволяват на никого да им определя посоката в живота. Силни, активни и лидерски настроени, Овните са хора, които никога не оставят своите връзки да се движат плавно и по течението. За тях е важно да тропнат по масата и да покажат кой е шефът в тази връзка, независимо от това колко нелепо могат да изглеждат на моменти, както и как би се отразило тяхното поведение на половинката им. Те няма никога да дадат на заден ход, нито пък ще направят компромис със себе си. Ако са взели конкретно решение Овните ще го отстояват докрай, дори и с цената на техните чувства, връзки и отношения с любимия.

Лъв
Цар Лъв винаги има мнение по всеки въпрос и е много трудно човек да излезе на глава с него, защото за този знак съществуват два варианта и те са – или вървиш плътно до мен и мълчиш или просто си хващаш пътя! По природа доминиращ и силен, този знак не винаги успява да задържи своите емоции, както и да направи компромис със себе си и егото си, за него това означава да се върне назад и да пропусне възможността да изпъкне. За Лъва е много важно да отстоява своите принципи и категорично да поема инициатива във връзките си, в противен случай самият той ще се почувства като жертва, вместо като най-върховния хищник в природата. За този знак е въпрос на чест и достойнство да определя посоката на своите връзки и тук най-смущаващото е, че дори и да изпитва силни чувства към партньора си Лъвът никога няма да потисне своя хищнически инстинкт и да развее знамето на компромисите.

Скорпион
В живота на Скорпиона присъства едно важно правило и то гласи, че ако човек е готов да бъде мой роб е добре дошъл в живота ми, в противен случай може да не влиза в него. За този знак присъства само едно мнение по всеки въпрос и това разбира се, е неговото собствено. За него е изключително трудно да си признае грешките или пък да сподели своите слабости, защото в природата му е закодиран силен инстинкт за самосъхранение и това е причината Скорпионът да е готов във всеки един момент да пусне своята отрова, дори и на тези, които са се опитали за миг да се доближат до него. Доминиращ, нетактичен и особено сприхав, този знак не само, че обича да командва, но и не позволява на някой друг да вземе ролята, която Скорпионът си мисли, че му се полага по право. За него е важно да отстоява своите принципи, а дали те са в негов ущърб или пък ще наранят половинката му - е без особено значение, защото за този знак е по-важно да демонстрира своята сила пред това да се отпусне и да се наслади на една здрава връзка. На моменти егоистичен и насочен към собственото си благо, този знак обича да контролира не само ситуациите, но и хората около себе си, защото за Скорпиона е по-важно да се наложи, независимо от това до къде ще го доведе това негово диктаторско поведение. 

Виж още