Какво символизират бенките по лицето ни – част 1

  • Сподели:
Какво символизират бенките по лицето ни – част 1

Още от древни времена хората са открили тайнственото послание на тези специфични изображения по нашето тяло. Ще разгледаме лицевите участъци, на които са разположените бенките, както и това, което символизира всяка една от тях.

1. Бенка намираща се на десния долен клепач
Тази бенка символизира силната любов, за която не съществуват никакви граници. Обикновено човек носещ тази бенка има огромен късмет в любовта и когато намери сродната си душа техният тайнствен път продължава, дори и в отвъдното.

2. Бенка разположена в горната част на носа
Притежателят на тази бенка е приключенец по душа, опитващ се да вложи всичките си средства в това да създаде едни наистина запомнящи се красиви спомени, докато не спира да пътува и да опознава света около себе си.

3. Бенка намираща се на левия долен клепач 
Човекът, имащ тази бенка, е силно характерен, опърничав и определено не подлежи на контрол. За него всичко в живота е черно и бяло, други цветове не признава, а силата, с която наставлява хората около себе си, го прави тотален диктатор.

4. Бенка на десен горен клепач
Човекът, носещ тази бенка, е творческа личност със силно развита фантазия. Обикновено този човек е изградил в съзнанието си един вълшебен свят, от който почти никога не излиза и това е главната причина да не познава реалността с нейните красоти и несъвършенства.

5. Бенка на ляв горен клепач
Човекът, притежаващ тази специална бенка, е изключително интелигентен и умствено надарен. Този човек е способен от нищо да изкара милиони и да живее като властелин на Вселената, благодарение на острия си ум и още по-пиперливият си език, които му отварят всяка врата.

6. Бенка по средата на носа
Тази бенка носи силна чувствителност, а притежателят ѝ е емоционална натура, която не успява да прикрие чувствата си. Животът на този човек протича винаги въртящ се върху някакви житейски дилеми, които отключват наистина силни и необясними чувства в него.

7. Бенка на върха на носа
Човекът, имащ тази бенка, е силно привлечен към забранения плод, като хазартните игри и престъпните дейности. За него животът е тук и сега, като обикновено този човек не се замисля за бъдещето си, нито пък прави дългосрочни планове, защото мисли единствено за адреналина, който задължително трябва да си набави. 

8. Бенка в областта на горната част на лявата буза
Тази бенка говори за силно ревнив и контролиращ човек, който почти винаги се налага и държи хората около него да спазват правилата му.

9. Бенка в средната част на лявата буза
Този човек е сексуален, харизматичен и привлечен от насладата. За него животът се състои в това да задоволява всичките си потребности и да се наслаждава на всеки миг в него.

10. Бенка в долната част на лявата буза
Човекът, носещ тази бенка, е роден скандалджия, който винаги търси спора и прегръща конфликта с цел да разведри деня си.