Какво символизират бенките по лицето ни – част 2

  • Сподели:
Какво символизират бенките по лицето ни – част 2

Още от древни времена хората са открили тайнственото послание на тези специфични изображения по нашето тяло. Ще разгледаме лицевите участъци, на които са разположените бенките, както и това, което символизира всяка една от тях.

11. Бенка в горната част на дясната буза
Човекът, носещ тази бенка, е силно интуитивен и трудно би могъл да стане жертва на манипулации, просто защото предварително е успял да разконспирира вяска измама и лъжа идваща към него.

12. Бенка в средната част на дясната буза
Тази бенка говори за човек, изпитващ силни страхове почти към всичко, което го заобикаля, което е и причината този човек доброволно да се изолира, както от хората, така и от света, в който не успява да открие никаква сигурност.

13. Бенка в долната част на дясната буза
Човекът, носещ тази бенка е чревоугодник, който обича да се наслаждава на вкусната храна и да си угажда.

14. Бенка в средата на челото, третото око 
Човекът, имащ тази бенка е духовен, мистичен и носещ свръх сили, помагащи му да вникне на едно много по-дълбоко ниво в случващото се, както и да забележи всички вселенски сигнали, имащи за цел да предотвратят някаква приближаваща опасност.

15. Бенка в областта над горната устна 
Този човек е силно магнетичен и успява само, чрез поглед да свали своите избраници. В него има някаква могъща сила, която кара другите хора да бъдат силно привлечени от него.

16. Бенка в областта на брадичката
Притежателят на тази бенка не обича рутината, нито пък може да се задържи за дълго време на едно място. Този човек кипи от енергия и това е причината непрестанно да изпитва нуждата да прави нещо ново, с което да си създаде незабравимо забавление.

17. Бенки в лявата част, областта на слепоочието
Този човек дори и на средна възраст си остава като едно малко незадоволено дете, търсещо постоянно внимание и закрила от околните и хленчещо, когато му вземат играчката.

18. Бенки в дясната част на слепоочието 
Тези бенки разкриват един усърден, трудолюбив и ангажиран с благото на другите човек, който носи радост и щастие на всеки, до когото успее да се докосне.