Как да привлечете желания мъж в няколко лесни стъпки

  • Сподели:
Как да привлечете желания мъж в няколко лесни стъпки

Ще ви разкрием няколко съвета, които ще ви помогнат да се сближите с желания мъж. Тези техники биха могли да бъдат използвани и при обвързаните жени, които искат да съхранят отношенията си и да възвърнат доверието и стабилността в своите връзки.

Положително излъчване
Усмивката издава сърдечност, грижа и топлина, именно това е причината огромен процент от представителите на силния пол да бъдат привлечени от дами, които излъчват положителна енергия, които са забавни, позитивни и с добро чувство за хумор.

Външен вид
Без значение дали сте обвързани или все още не сте открили подходящ човек до себе си, във всеки случай трябва да поддържате един спретнат и добър външен вид. Почти 40% от обвързаните жени спират да обръщат внимание на своя външен вид, което впоследствие е и причината техните постоянни партньори да се отдалечават от тях. Добрата визия и подържанияt външен вид, на първо място, показват обичта ни към това, което виждаме в огледалото на второ място ни помагат да подобрим излъчването си и да привлечем погледите към себе си. Затова никога не трябва да пренебрегваме тази малка, но изключително важна подробност, която ще ни помогне да спечелим избраника на сърцето си.

Тон
Когато общувате с обекта на своите желания, трябва да внимавате върху това на какви факти наблягате, като например тона, с който ги предоставяте и интонацията. Прекалено високия и груб глас в повечето мъже отключва силна тревожност, а пискливият тънък или носов говор кара мъжете не само да изтръпнат от ужас, но и да се напрегнат допълнително. Затова трябва да поработим върху интонацията си и да внимаваме с какъв тон се изразяваме. Можете да се упражнявате у дома, като запишете своя глас и при нужда да направите допълнителни корекции. 

Аромат на нежност
Почти 85% от анкетираните мъже споделят, че са силно привлечени от жени, които ухаят на леки, нежни и сладки аромати. На първо място, мъжът е привлечен от това, което вижда, а на второ от това, което успява да долови като аромати от жената до себе си. 

Излъчвайте естественост
Колкото по-естествени сте, толкова по-силно привлечени ще бъде един мъж от вас. Близо 67% от анкетираните мъже признават, че предпочитат естествената красота пред различните козметични процедури.

Общуване
Важно е как протича разговорът с вашия избраник, като никога не трябва да отключва теми пораждащи напрежение и стрес помежду ви. Колкото по-спокоен и продуктивен е диалога и колкото повече общи теми на разговор намирате, толкова по-бързо човекът до вас ще усети как се сближавате и открива своята липсваща половинка.