Киану за приятелката си Александра: Тя е рядко срещано бижу

  • Сподели:
Киану за приятелката си Александра: Тя е рядко срещано бижу

Киану Рийвс и приятелката му Александра Грант присъстваха на гала вечерта на MOCA 2024 в Лос Анджелис.

Двойката посети галавечерта MOCA 2024 в The Geffen Contemporary at MOCA в Лос Анджелис, Калифорния, в събота, 13 април. За събитието 59-годишната звезда от "Джон Уик" носеше тъмносин ансамбъл, а 54-годишната му партньорка - рокля в ярък синьо-зелен цвят.

За последен път Рийвс и Грант се появиха заедно на публична церемония в Музея на изкуствата в Лос Анджелис (LACMA) през ноември 2023 г. Двойката направи връзката си публично достояние през 2019 г. и оттогава превърна това събитие в ежегодна вечерна среща.
Наскоро източник на списание People заяви, че ''двамата работят усилено, а след това се наслаждават на живота си заедно''.

''Те са много нормална, много земна двойка. Често са канени на събития, но посещават само тези, които наистина имат значение за тях. И двамата са домошари. Предпочитат да си седят у дома и често канят приятели на вечеря."

Източникът също така сподели, че Киану се чувства много щастлив с Александра и я определя като "рядко срещано бижу".

"Всички просто я обожават. Грант посещава Рийвс на местните снимачни площадки или пътува с него.''

През септември 2023 г. Грант заяви по време на церемонията по връчването на наградите "Икона на изкуствата" в Лос Анджелис, че се намира на много независим етап в живота си и във връзката си.

"Добрата новина за това, че се влюбих като възрастна, е, че бях изградила собствена кариера по времето, когато връзката ми беше започнала. Чувствам се много уверена във връзката си'', каза тя. Грант добави, че Рийвс е "вдъхновение" за нея, защото е  ''креативен и мил''.