Шест израза, с които често си служи похотливецът

  • Сподели:
Шест израза, с които често си служи похотливецът

Понякога се обграждаме с неподходящите хора, просто защото се опитваме да запълним някакви вътрешни липси или пък сме в момент на застой. И тогава, някак е много по-трудно да подберем правилния човек, като му направим предварителен тест свързан с начина, по който той възприема нашата връзка, както и това колко всъщност държи на нас. Без значение какво ни е подтикнало да направим своя недобър избор за партньор, ние започваме да разбираме, че нещо в тези отношения куца, когато съмненията за изневерява се загнездят в ума ни. За да разпознаем похотливеца можем просто да проследим неговото поведение и да забележим кои са най-честите реплики, с които си служи, както и начина, по който ни поднася своите ''истини''. Съществуват много издайни елементи, които директно крещят, че човекът до нас не ни е верен и вече се е поддал на похотта.

Разберете как да разпознаете похотливия човек, на който не само, че не спират да му шарят очите, но и не може за дълго да се задържи в сериозна връзка. Това са изразите, които най-често неверният партньор използва. 

1. Не ме чакай, утре ще се видим! 
В този израз няма нищо лошо, когато нашият партньор наистина отива на работна среща или пък ни е споделил какви са плановете му за вечерта. Но ако човекът до нас не ни дава никаква информация за това къде и с кого ще прекара цялата нощ, означава, че се опитва да скрие факта, че ни изневерява.

2. Защо се съмняваш в мен, може би ти имаш някакви привличания към други хора, които се опитваш да ми препишеш! 
''Гузен негонен бяга!'' – всъщност похотливецът си служи именно с тази тактика, първо да хвърли пепел върху главата ви, след което да ви накара да се чувствате виновни, затова, че сте се усъмнили в неговата вярност.

3. Аз просто се наслаждавам на красивите гледки, не се опитвам да търся нов човек в живота си! 
В този странен израз човек би трябвало да се усъмни, особено ако преди това от ваша страна не е имало никакви въпроси по тази тема, колко ви вбесява фактът, че партньорът ви флиртува с всеки срещнат човек. Дори и да сте провели този разговор - оправданието с цел защита, винаги навява някакви съмнения, относно верността на този човек.

4. Прости ми, просто сбърках, но всъщност единственият човек, на когото силно държа, си ти! 
Ако този човек е държал на вас е трябвало по-рано да се замисли за чувствата ви, преди да се впусне в подобни схеми. Когато сме хванали в крачка похотливеца и сме сигурни, че той ни е поставил ''рога'', трябва да бъдем наясно и с един, още по-болезнен факт и той е, че когато човек ни изневерява и си мисли, че с едни мили думи може да отмие неприятния спомен, този човек определено не се интересува от нашите чувства и е склонен да действа по този арогантен и подъл начин, още безброй много пъти. Чрез прошката до някаква степен даваме картбланш на похотливеца да продължава да си играе с нас, както си поиска.

5. Жената, която видя, е моя близка колежка, с която обсъждахме работни стратегии! 
Ако неочаквано сте видели как партньора ви интимничи и докосва красива жена и първата му реплика е да ви замаже очите с изтърканото оправдание, че това просто е част от работата му, трябва да бъдете сигурни, че си имате работа с изпечен похотливец.

6. Не искам да ми ровиш в телефона, органайзера и личните вещи! 
Е, това изречение трябва да ви наведе на мисълта, че този човек опредено крие нещо от вас и това със сигурност е паралелна връзка, за която не иска да бъдете информирани.