Връзки - Как да разпознаем жените, които крадат от енергията ни

  • Сподели:
Връзки - Как да разпознаем жените, които крадат от енергията ни

Може би ви се е случвало да имате контакт с човек, който по някакъв начин изцежда вашите жизнени сили, като ви кара да се чувствате неспокойни, уморени, нещастни и изпитващи огромни духовни липси. Без съмнение съществуват такива хора, както мъже, така и жени, които се опитват да изсмукват нашата енергия, за да могат да заредят своята собствена. 

Обикновено партньорите се събират, за да направят живота си по-спокоен и разбира се, щастлив, дори само от присъствието на другия човек до тях, но всъщност не винаги успяваме да пресеем тези вредни хора, които крадат не само времето ни, но и огромна част от енергията ни. Човек, който веднъж е попаднал в капана на подобен тип енергийни крадци може спокойно да опише техния профил, въпреки че не винаги тази информация може да го спре, когато е решил да се довери отново на тези зловредни личности, отнемащи ни способността да бъдем щастливи.

Съществуват хора, които още при първата среща успяват да породят едни положителни усещания в нас, като ни предават част от своята могъща силна и чиста енергия, но за огромна жалост все по-често наблюдаваме хора от втория тип, които са се концентрирали над това да се зареждат с нашата сила, независимо от факта, че след като го направят вече сме се превърнали в пълни развалини.

Сега ще разгледаме по кои характерни черти от личността можем да разпознаем женските екземпляри, пиещи от енергията ни и хранещи се от нашето разочарование, мъка и болка. 

Незадоволената от живота
При тази жена стои едно просто правило и то е, че или взема всичко или не се занимава, като под всичко имаме предвид времето, енергията и дори, спестяванията на мъжа до нея. Незадоволената дама винаги иска повече от това, което притежава, а за един мъж е изключително уморително да се опитва постоянно да смогне на нейните капризи. Тази жена е родена материалистка, която обикновено не се вълнува от чувствата на мъжете, именно това ѝ дава силата да ги контролира и унижава, както си поиска. Пиещатата енергия дама не само, че е здраво стъпала на шията на своя партньор, но не му дава и глътка въздух да разбере с какъв човек в действителност живее. Можете да я разпознаете много лесно, защото тя е незадоволена материално, сексуално и духовно, винаги нещо липсва в нейния живот, което кара мъжа до нея да влага всичките си усилия да ѝ угоди, но почти винаги без никакъв резултат. Тази негова всеотдайност обикновено изчерпа всичките му жизнени сили и след време го кара да се чувства, като истински неудачник, загубил представа за реалността.

Оплакващата се досадница
Тази жена е силно негативна и успява да предаде бързо тази енергия и на партньора си. Обикновено представя нещата много по-отрицателни, отколкото са в действителност, за да може просто да излее това, което я тревожи и да се зареди с чуждата енергия. Постоянните оплаквания действат много натоварващо и изцеждащо за мъжа до нея, който постоянно се опитва да ѝ помогне да излезе от този кризисен период, докато след десет години не разбира, че това е нейното обичайно състояние, което не подлежи на никаква промяна. И така вечно недоволната жена успява да изсипе целия си негативизъм и злоба върху човека с когото живее, а досаждането е още едно от лошите ѝ качества, състоящо се в постоянно търсене на партньора и прехвърлянето на всички проблеми върху него.

Нестабилната
Тази жена винаги се съмнява във всичко - в това, което ще ѝ каже мъжът до нея, във времето, дори в себе си, като всичко това е много уморително за нейния партньор, който постоянно трябва да и се доказва. Тя е нестабилна и сега може да изглежда щастлива и задоволена от живота си, но след час да стане мрачна и подтисната, излъчваща силен негативизъм. Общуването с нея е винаги трудно и довежда до ненужни конфликти, които допълнително карат мъжът до нея да се чувства особено нещастен, напрегнат и без никаква енергия. 

Виж още