Топ 6 на причините, за които жените най-често се сърдят

  • Сподели:
Топ 6 на причините, за които жените най-често се сърдят

Обикновено всичко си е до характера на човек, но когато става въпрос за мъже и жени има тънкости, които двата пола използват, особено в моментите, когато се чувстват наранени, безсилни и изнервени. Докато при нежния пол причините са в пъти повече, тъй като жените са много по-чувствителни и емоционални от мъжете, което е научно доказан факт. При силния пол сърденето обикновено е придружено от хладно мълчание, изблик на ярост или пък елиминиране на случващото се. 

Ще разгледаме кои са най-честите причини, които са способни да извадят извън контрол жените.

1. Силна ревност
За някои жени е нужен само едни мъжки поглед, изпратен в погрешната посока, за да събудят тези силни емоционални изблици на ревност при жените. Първата и най-главната причина една жена да бъде жестоко обидена и мигновено да се разсърди, е просто, защото мъжът до нея е насочил вниманието си към друга жена, което от своя страна предизвиква несигурност и жажда за отмъщение в почти всяка женска глава.

2. Нужда от внимание
Огромен процент от жените са способни да се разсърдят на своята половинка, защото мъжът до тях не им отделя достатъчно време, в което да общуват и да обменят мисли. Нуждата от внимание по-силно се наблюдава при женския пол, тъй като дамите са много по-чувствителни и докато при мъжете думите не струват чак толкова скъпо, при жените те са абсолютно безценни и без тях не биха могли да изкажат всички онези емоции, които са обладали душата и съзнанието им.

3. Липса на време за самата нея
Огромен процент от жените биха избухнали в момента, в който разберат, че часът при фризьора им е отменен, защото е възникнал някакъв друг по-важен ангажимент или пък някой се опитва да открадне малкото им свободно време отделено за почивка и релакс.

4. Нередовен секс
Не само мъжете изпитват силна нужда от близост и сексуални контакти със своята половинка, и при жените се усеща силната незадоволеност под формата на лошо настроение, постоянно мрънкане или пък сърдене.

5. Забрана за шопинг
Какво по-ужасяващо за една жена от това нейният любим да и наложи забрана за пазар – е, това е една много основателна причина жената да избухне и жестоко да се разсърди на партньора си.

6. Грубиянско отношение към нея
Независимо от кого идва неуместното и грубо поведение повечето жени не биха могли да се настроят на тази вълна. Грубиянското отношение към дамите отключва силна емоционална тъга в тях и ги кара не само да се разсърдят на партньора си, но и да се почувстват особено нещастни във връзката, в която се намират.

Виж още