За какви любовни половинки мечтаят жените и мъжете

  • Сподели:
За какви любовни половинки мечтаят жените и мъжете

По дълги наблюдения и двата пола разполагат със солидни изисквания, особено що се отнася до техния бъдещ партньор. И мъжете и жените обрисуват в главата си правилната половинка, но докато при жените, тази картина е нарисувана със светли цветове, описваща най-красивите качества на бъдещия принц, в мъжката глава картината е съвсем различна. Тя по-скоро олицетворява всички онези женски недостатъци, които не искат да срещат в бъдещите си половинки.

Разберете за какъв партньор мечтаят мъжете и жените и кои са основните качества, които ги привличат в срещуположния пол.

Мъжете не искат да допускат до себе си жена, която е:
Прекалено властна и доминираща - почти 87% от представителите на мъжкия пол се страхуват да бъдат във връзка с властна партньорка, която упражнява някакъв контрол над тях, тъй като по този начин те смятат, че тази жена отнема част от тяхната мъжественост и сила.

Задушаваща и нестабилна - огромен процент от мъжете споделят, че не биха останали с жена, която непрекъснато ги следи, дебне и провокира по някакъв начин. Според мъжете, подобен тип жени, освен че не вярват в развитието на тази връзка, но и психологически натоварват своя спътник с повече емоционални товари, отколкото е нужно.

Лоша домакиня без майчински инстинкт – тук можем да споделим, че мъжете масово са на мнение, че трудно биха останали във връзка, в която жената няма никакъв майчински инстинкт, на който би се опряла при появата на децата, както и минимални готварски заложби, с които да зарадва от време на време семейството си. Според мъжете, перфектната жена е не само идеална партньорка, но прекрасна майка и добра домакиня, която поддържа уюта в своя дом и може да сготви поне няколко вкусни гозби.

Жената, която повечето мъже търсят:
Мъжете разкриват, че идеалната партньорка, според тях трябва да бъде – честна, отговорна, психически стабилна, търпелива, изискана, спокойна, нежна, интелигентна и разбира се, да притежава добри физически качества. 

Жените не искат да допускат до себе си мъж, който е: 
Егоист – това е мъжкият профил, който може да отблъсне абсолютна всяка дама по света, освен жените, които имат същите потребности и егоистични нужди, като неговите. Повечето жени са на мнение, че мъжът трябва да не бъде прекалено стиснат и насочил поглед единствено към собствените си нужди и потребности, защото това действа за всички дами крайно отблъскващо и неприемливо. В мечтите си жените обрисуват своя грижовен и благороден принц, за когото мечтаят, а когато попаднат на срещуположния вариант повечето предпочитат да избягат директно от такава връзка.

Агресивен и манипулативен – тук можем да споделим, че този профил е крайно неприемлив, както за мъжете, така и за жените, тъй като и двата пола са на мнение, че не биха останали във връзка, която има постоянно нервно напрежение, изблици на гняв и манипулации.

Мъжът, когото повечето жени търсят :
Повечето жени споделят, че техният партньор не трябва да бъде съвършен, но е хубаво да притежава благородни черти, като например да изслушва жената до себе си, както и да успява да оцени нейните саможертви в името на тези отношения. Идеалният мъж, жените свързват с партньор, в когото усещат стабилност, хармония и разбира се, сексуално и духовно сходство.