Жените, които могат да отблъснат всеки мъж по света

  • Сподели:
Жените, които могат да отблъснат всеки мъж по света

Дори в най-здравите връзки настъпват моменти, в които партньорите започват да усещат някаква празнина, дължаща се на не достатъчна комуникация, различия в мненията или поведение, което не одобряват от страна на своята половинка. Понякога стилът на общуване, друг път дребните недостатъци са онези препъникамъни, които преобръщат напълно представата ни за стабилна връзка и точно тогава настъпва най-трудният момент, в който осъзнаваме, че човекът до нас е напълно различен и вече не съществуват онези допирни точки, които в началото са успели да ни сплотят. 

Повечето мъже са на едно мнение по въпроса, кои са тези неща, които никога не биха приели в една връзка и кое е най-отблъскващото дамско поведение, което не биха преглътнали за нищо на света. По направена анкета от 100 мъже повечето изтъкват следните причини, поради които са решили да прекратят дългогодишните си връзки. 

Ще ви разкрием кои неща в женското поведение силно отблъскват мъжете. Ако не искате да загубите любимия мъж, избягвайте следващите няколко стъпки, които ви гарантират сигурна раздяла.

Контролиращата кралица
Почти 85% от мъжете споделят, че за тях е особено напрягащо и трудно да живеят с човек, който постоянно следи техните стъпки и пред когото трябва да се отчитат за своите действия и да доказват искреността си. Контролиращата кралица обикновено е свръх властна и силна дама, която не само отстоява своите принципи, но се опитва и на всяка цена да вмени своята позиция по всеки въпрос и на партньора си. Тя се откроява сред другите жени по своята амбициозна и доминираща природа, но да си признаем честно, почти няма такива мъже, които биха оцелели на подобно психологическо натоварване и постоянен стрес.

Жените, които постоянно се опитват да отнемат мъжкото самочувствие и ги държат на къс повод, обикновено се стремят да контролират и ограничават своя партньор, а това е една от най-честите причини, поради които повечето бракове не оцеляват във времето. Всъщност тази дама почти винаги се опитва да демонстрира своята класа и обикновено нейните желания са насочени към това да създаде мъж под чехъл, който винаги да откликва на нейните странни желания и капризи. Тя изсмуква не само физическите сили на мъжа, но и манипулативно го насочва към онези действия, които ще гарантират нейното успешно развитие и бъдеще.

Нищо неможещата и незнаеща, какво точно иска от живота
Този тип дами са напълно обсебени от мъжкото благоразположение, а това е и причината често да преминават тънката граница на нормалното и да карат човека до себе си да прави неща, които не са му на сърце. Тази дама много прилича на първия изброен тип до момента, но тя не го прави толкова видимо и контролиращо, колкото горепосочената. Тя действа като психологически манипулатор, който хитро се възползва от чувствата на мъжа, за да може да получи мечтания живот.

Тя не е способна да дава в тази връзка и обикновено излиза с номера, че не може или пък това не е нейна работа. Дори и за елементарни дреболии от ежедневието, тази жена се опитва да вмени някаква вина на партньора си, чрез която да го накара да се нагърби сам с всички задължения в тяхната връзка. Обикновено тя не е свикнала да разисква сериозни теми и когато ситуацията стане нажежена, дава заден ход или пък се прави на приятно разсеяна. Тя нищо не може и от нищо не разбира, това е причината мъжът да я носи на ръце, докато тя се грижи за собственото си удоволствие, уют и комфорт. 

Общата, която не разбира значението на думата ''връзка''
Тази жена не се срамува да показва интимност с всеки, който се доближи до нея и обикновено го прави, дори и пред очите на партньора си. Всъщност близо 97% от анкетираните мъже споделят, че не биха понесли подобно унижение и веднага биха прекратили отношенията си с тази жена. Повече от половината бракове се разтрогват заради изневери, но още по-болезнен факт е, че има жени, които не могат да осъзнаят смисъла на една връзка и това е причината да продължават да си живеят свободно, без значение, че по този начин ще съсипят напълно човека до себе си.

Извънземната
Тази жена сякаш е паднала от друга планета и никога не знае какво се случва около нея. Докато мъжът се опитва да сподели с нея важна информация и да обсъди накъде всъщност отива тази връзка, падналата от Марс продължава да витае в облаците, защото не знае какво точно чувства и какво иска от живота. Това женско поведение е способно да отблъсне всеки мъж, особено когато той усеща, че дамата на сърцето му не се вълнува от нищо и за нея е без значение, какъв ще бъде изходът на тази връзка.

Грубата скандалджийка
Тази жена, освен че може да направи от мухата слон, но и никога не опира до компромис, защото тази дума не съществува в речника ѝ. Вместо това тя се опитва да създаде спор от нищото, който да се превърне в непоносим скандал, който да нажежи допълнително обстановката и да изкара наяве най-тъмните страни от характера ѝ. Тя живее и се храни от конфликтите.

Безчувствената егоистка
Тази дама е студена, напълно оперирана от чувства и емоции. За нея са важни единствено нейните нужди, цели и настроения. Повечето мъже имали възможността да попаднат във връзка с подобна дама, споделят колко нещастни са се чувствали и как това се е оказало просто една огромна загуба на време. Безчувствената егоистка е целеустремена да постига своите цели на гърба на всички около нея, като междувременно се опитва да удовлетворява само собствените си нужди и прищевки, като никога не се допитва, нито до мнението, нито пък до чувствата на своя партньор, защото те за нея са без никакво значение.

Виж още