Хелън & Анди: защото жените си заслужават

  • Сподели:
Хелън & Анди: защото жените си заслужават

За 18-та година световната марка за красота L'Oréal Paris продължава да издига и почита влиянието на жените лидери с нестопанска цел чрез своята новаторска програма ''Women of Worth''.

L'Oréal Paris ''Women of Worth'' беше домакин на годишното си празнично събитие в NeueHouse Hollywood в Лос Анджелис с емблематичния състав от представители на марката, сред които Камила Кабело, Ева Лонгория, Анди Макдауъл, Хелън Мирън, Аджа Наоми Кинг и други, за да отличи класа на номинираните за 2023 г. Тържеството представи вдъхновяващите истории на 10-те отличени дами и хвърли светлина върху неотложните проблеми, на които служат техните организации, включително действия в областта на климата, равенство между половете, качествено образование и др.

"Овластяването на жените продължава да бъде основна мисия на нашата марка. Тези жени демонстрират устойчивост, смелост, сила и въплъщават нашия емблематичен слоган "Защото си заслужава" - заяви Али Голдщайн, президент на L'Oréal Paris САЩ.

"Преодоляването на пропуските в равнопоставеността, които засягат уязвимите групи от населението, е моя лична страст, особено в латиноамериканската общност", заяви актрисата, режисьор, продуцент и активист Ева Лонгория. "За мен е чест да се присъединя към семейството на L'Oréal Paris тази година, за да отдадем почит на невероятната промяна, която тези жени вдъхновяват, докато се борят за по-добър свят за всички нас."

По време на събитието Лонгория връчи награди на две носителки на отличието: Шрусти Амула от фондация Rise N Shine и София Киани от Climate Cardinals. Лонгория похвали и двете за това, че са големи инициатори на промяната.

"Шрусти планира и прилага програма за компостиране, която всъщност е одобрена от нейния щат за използване в училищата. Усилията ѝ са отклонили сто хиляди килограма хранителни отпадъци от инсинераторите, а вместо това тя преразпределя тази храна на приюти за бездомни, хранителни банки. Това е безумна разлика.
София основава Climate Cardinals, която е най-голямата младежка организация с нестопанска цел, която прави климатичните ресурси по-достъпни за хора, които не говорят английски. И тя получава международно признание. Назначена е за най-младия съветник на ООН и е постигнала толкова много."Актрисата Анди Макдауъл е говорител на световната козметична марка от близо 40 години и гледа назад към траекторията си с благодарност.

"Бях млада, когато започнах да работя с L'Oréal Paris. Когато подписах с тях, разбрах, че съм бременна, и се страхувах, че това може да развали договора, но слава богу, не оказа никакво негативно влияние. Правех реклами, когато бях бременна в осмия месец, и продължих да правя реклами буквално веднага след раждането на детето си. Израснах с L'Oréal Paris - съвместната ни работа беше огромна част от живота ми", казва Анди пред People, добавяйки, че компанията е подкрепила ангажимента ѝ да притежава сребристата си коса и това е било "невероятна" част от нейното пътуване.

Макдауъл, заедно с колегите си посланици Ева Лонгория, Аджа Наоми Кинг, Камила Кабело и Хелън Мирън, дава своя принос към други жени, които променят света, чрез инициативата на L'Oréal Paris ''Women of Worth''.

"Мисля, че това е прекрасна възможност да открием жени в цялата страна, които са невероятни личности, които променят или се включват в своите общности по много динамичен начин. Това винаги ме кара да се чувствам сякаш не правя достатъчно, но обичам да хвърлям светлина върху тях, да ги подкрепям и да чувам историите им", казва тя.

Когато става въпрос за вземане на решения за собствената си красота, като например да прегърне естественото си сиво, Макдауъл със сигурност се вслушва в интуицията си - и насърчава всички да я последват.

"Мисля, че това е индивидуален избор. Двете ми по-големи сестри си боядисват косата. Всеки трябва да направи своя индивидуален избор за това как се чувства по отношение на остаряването, какво иска да прави, докато остарява, и какво го кара да се чувства по-комфортно."

Урок по стойност № 1 за Хелън Мирън

''Заслужавам си. Радикално е, нали? Да, така е. Защото истината е радикална. Каквото и да си мислите, който и да сте, просто се борете за това, в което вярвате. Това е единственият начин да бъдете себе си, независимо дали сте мъж, жена, млад или стар. Затворете устата на хората. Бъдете себе си. Защото си заслужава. Нуждаем се от вас, от вашето мнение, от вашите ценности, за да направим промяната. Вие си заслужавате.'' - казва Хелън Мирън във видеото по-долу.

Виж още