Глен Пауъл: новата корица на Men's Health

  • Сподели:
Глен Пауъл: новата корица на Men's Health

След звездната си роля във филма "Топ Гън: Маверик" от 2022 г., Глен Пауъл навлиза в ерата си на водещ мъж. Следващият му проект е ''Anyone But You'', романтична комедия, изградена около комбинирания сексапил на Пауъл и неговата колежка Сидни Суини, позната ни от сериала ''Еуфория''. Но както обяснява актьорът в корицата на Men's Health този месец, романтиката в реалния живот е нещо много по-сложно.

По време на снимките на филма "Anyone But You" започват да се носят слухове, че двамата със Сидни имат "предполагаема връзка" - спекулации, които се подхранват допълнително от раздялата на Пауъл с модела Джиджи Парис. На Пауъл му отнема известно време да се справи с фалшивите слухове, да не говорим за нахлуването в личния живот на него и Суини.

"Когато всички тези неща се случиха публично, се почувствах доста объркан. Беше несправедливо спрямо двама ни. Но всичко е част от нашата работа", казва той. 

Нарастващата му слава и статутът му на сърцеразбивач също са накарали Пауъл да бъде предпазлив, когато става въпрос за допускане на хора до личния му живот. Запознанствата са достатъчно трудни и се усложняват, когато например си без риза на корицата на списание Men's Health.

''На романтично ниво трябва да намериш спътник, който е готов за това приключение и за тази несигурност. За един човек това може да е много за преодоляване. Честно казано, наистина се опитвам да бъда чудесен партньор. Когато обичам, обичам силно. Също така осъзнавам, че динамиката и несигурността в живота ми са нещо, с което е много трудно да се примиря."

За момента обаче чувствата на Пауъл са насочени към Брискет, неговото спасително куче, което той осиновява по-рано тази година.

"Имах нужда да вложа любовта си в нещо. Видях лицето на Брискет и буквално се влюбих."

Пауъл признава, че обича да готви, затова хладилникът му е пълен с пилешко месо и сьомга. В хладилника на Пауъл обаче няма да видите млечни продукти. "Никога няма да откриете сирене в хладилника ми", казва той. Това е много важно за един тексасец. Вместо това актьорът е решил въпроса с немлечни алтернативи, като например овесено мляко. По отношение на останалата част от менюто си Глен не е толкова придирчив.

''Произхождам от семейство на чревоугодници, така че ако ме накарате да спазвам истински строга диета, доста ще ме изнервите."

Що се отнася до тренировките, Пауъл се стреми към 4-5 пъти седмично. Казва, че обича да се съсредоточава върху упражненията, които харесва, и винаги опитва нови тренировки. Освен това разполага с различни уреди вкъщи, като велосипед и гребен тренажор. Пауъл невинаги има план за тренировките си, той просто се съсредоточава върху движението.

Що се отнася до съветите за тренировки, Пауъл е научил един ценен от личния си треньор - Ник Мичъл от Ultimate Performance, който може да се приложи за всеки. По време на последните няколко мъчителни повторения треньорът на Пауъл му дава мантра, с която да се справи: "Помни защо си тук."