Майкъл и Камерън Дъглас: баща и син в споделен момент на Оскарите

  • Сподели:
Майкъл и Камерън Дъглас: баща и син в споделен момент на Оскарите

79-годишният Майкъл Дъглас беше в компанията на сина си Камерън на партито за наградите "Оскар" на Vanity Fair, което се проведе в неделя, 10 март, в Центъра за сценични изкуства Wallis Annenberg в Бевърли Хилс, Калифорния.

Актьорът от "Уолстрийт" избра елегантен, изцяло черен костюм, допълнен от подходяща риза и папийонка, за да демонстрира вечния си стил. Облеклото му беше перфектно завършено с лъскави черни обувки, което го превърна в един от най-елегантните присъстващи на вечерта.
Заедно с Майкъл беше и неговият син Камерън Дъглас, който отбеляза незабравим момент на червения килим. Камерън, единственият син на Майкъл с бившата му съпруга, Диандра Лукър, се открояваше сам по себе си с отличителен сиво-зелен костюм, съчетан с черна риза и очила. Добавяйки уникален щрих към визията си, Камерън избра черно-бели обувки, украсени с десен на ин и ян, предлагайки закачлив контраст с по-монохромната тема на тоалетите им.

Майкъл също така сподели моменти с комика Лари Дейвид и бившия професионален тенисист Джон Макенроу, демонстрирайки широкия спектър от таланти и личности, които се събират на такива престижни събития.

Партито на Vanity Fair за наградите "Оскар", което през 2024 г. отпразнува своята 30-годишнина, е събитие, което всяка година привлича множество знаменитости, желаещи да демонстрират своя стил и да се присъединят към празнуването на най-добрите моменти в киното. Очакването и вълнението около 96-ите годишни награди "Оскар" придадоха допълнителен блясък на вечерта, тъй като звезди от различни сектори на развлекателната индустрия се събраха, за да почетат постиженията на своите колеги.

Самият Майкъл Дъглас не е чужд на "Оскар"-ите, тъй като е спечелил две награди "Оскар" по време на знаменитата си кариера. Първият му "Оскар" е през 1976 г. като продуцент на филма "Полет над кукувиче гнездо", който е отличен като най-добър филм. По-късно Дъглас получава "Оскар" за най-добър актьор през 1988 г. за незабравимата си роля във филма "Уолстрийт", с което затвърждава статута си на един от най-универсалните и уважавани актьори в Холивуд.