Райън Гослинг сподели Оскарите със семейството си

  • Сподели:
Райън Гослинг сподели Оскарите със семейството си

Актьорът пристигна в холивудския театър "Долби" в елегантен черен костюм по поръчка на Gucci, състоящ се от блейзър, панталон и риза, която беше оставил отворена - всичко това украсено с блестящи златни щрихи.

Гослинг комбинира костюма с лъскави черни обувки и розови чорапи - в знак на почит към филма ''Барби'', както и розов диамант в центъра на швейцарския си часовник Tag Heuer, обсипан с 4,9 карата диаманти.

Вместо в компанията на съпругата си, Гослинг присъстваше на церемонията със сестра си Манди, майка си Дона и доведения си баща Атанасио. Заедно те минаха по червения килим на наградите.

Гослинг бе номиниран за актьор в поддържаща роля за образа си на стереотипния Кен във филма "Барби" на Грета Гървиг. На церемонията той изпълни и песента "I'm Just Ken" - момент, който никога няма да забравим - и дори се преоблече в розов костюм, украсен с кристали за случая. Съавторът на баладата Марк Ронсън, както и китаристът от Guns N' Roses Слаш, също бяха на сцената заедно с него.

Америка Ферера също беше номинирана за поддържаща роля за образа си на работещата майка Глория във филма ''Барби''. Филмът им получи осем номинации, макар че нито една не беше за главната звезда Марго Роби, а Гървиг не бе номинирана за режисура.

"Няма Кен без Барби и няма филм за Барби без Грета Гървиг и Марго Роби - двамата души, които имат най-голяма отговорност за този исторически, световноизвестен филм. Никакво признание не би било възможно за никого от участниците във филма без техния талант, хъс и гениалност. Да кажа, че съм разочарован, че те не са номинирани в съответните категории, би било малко'', написа Гослинг в изявление.

Песента "What Was I Made For?" от "Барби" в изпълнение на Били Айлиш и брат ѝ Финиъс О'Конъл спечели Оскар за най-добра оригинална песен.