Райън Гослинг и Емили Блънг влизат екшъна ''Каскадьорът''

  • Сподели:
Райън Гослинг и Емили Блънг влизат екшъна ''Каскадьорът''

Това е епична история с космически размери.

Дръжте се да не паднете, защото Каскадьорът ни кани на експлозивна мисия, която ще ни държи на ръба на седалките от 26 април само в кината. Начело на мащабната продукция застава бившият каскадьор Дейвид Лийч, известен с работата си по хитове като Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак, Джон Уик, Никой и Брутална нощ, и гарантира несравнимо преживяване, което освен екшън, забавление и романтика, поставя каскадьорите и тяхната изпълнена с опасности ежедневна работа в центъра на събитията.

Вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те, филмът разказва за Колт Сивърс (Гослинг) – белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се съсредоточи както върху физическото, така и върху психическото си здраве, е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Блънт) – изчезва безследно.

Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди. Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да не се обърка?
В новия трейлър откриваме зрелищен спектакъл, адреналин, свежа история, смайващи каскади и огромна доза хумор. Видеото ни грабва с остроумни закачки, две истински обичани филмови звезди с осезаема химия и определено става ясно, че пристигането на Каскадьорът няма да е катастрофално. 

Режисьор на Каскадьорът е Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак), а сценарият е на Дрю Пиърс (Бързи и яростни: Хобс и Шоу). В главните роли са Райън Гослинг, Емили Блънт, Арън Тейлър-Джонсън, Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Шу. Продуценти са Кели Макормък, Дейвид Лийч, Райън Гослинг, Гаймон Касиди.

Каскадьорът търси силни усещания от 26 април само в кината, 4DX и IMAX.