Марго Роби и Райън Гослинг ще се съберат отново на големия екран за предисторията на ''Ocean's 11''

  • Сподели:
Марго Роби и Райън Гослинг ще се съберат отново на големия екран за предисторията на ''Ocean's 11''

Само няколко месеца след като Марго Роби и Райън Гослинг се превъплътиха в образите на Барби и Кен в дългоочаквания - и вече култов - филм за Барби (и ни подариха седмици наред възвишени реплики и сцени), изглежда, че готиното дуо скоро отново ще обедини сили.

Според Variety Роби и Гослинг ще участват в предстоящата предистория на "Ocean's 11" на Warner Bros., която ще бъде режисирана от Джей Роуч и написана от Кари Соломон. Макар за момента да не се знае почти нищо друго за филма, той ще послужи като първата част на "Оушън" след премиерата на "Оушън 8" през 2018 г. с участието на Сандра Бълок и Ан Хатауей.

"Не мога да разкрия много", заяви наскоро продуцентът на предстоящия проект Джоузи Макнамара пред Games Radar. "Опитваме се да постъпим правилно спрямо франчайза. Развълнуван съм за хората, които ще могат да го преживеят, когато е готов. Марго и Райън са прекрасни заедно. Колкото повече проекти ги накараме да направят, толкова по-невероятно ще бъде."

Новината за новото начинание на актьорите идва малко след като "Барби" на Грета Гървиг влезе в историята с най-голямото откриване за 2023 г. и стана единственият филм, режисиран единствено от жена, който печели над 1 млрд. долара.

Филмът е в "активна разработка" от миналата година, като Кари Соломон е автор на предисторията, чието действие се развива в Европа през 60-те години на миналия век. Роби и съпругът ѝ Том Акерли ще продуцират за LuckyChap, заедно с Роуч и Мишел Греъм за Everyman Pictures. Гари Рос, Оливия Милч и Джоузи МакНамара от LuckyChap ще бъдат изпълнителни продуценти заедно с Village Roadshow, които могат да съфинансират филма.

Франчайзът ''Ocean's'' е стартиран от Стивън Содърбърг през 2001 г. и е базиран на филма ''Rat Pack'' от 1960 г. Джордж Клуни, Брад Пит, Мат Деймън и Джулия Робъртс изпълняват главните роли във филма, който в крайна сметка печели над 450 млн. долара в световен мащаб. През 2004 г. излиза продължение, озаглавено "Ocean's Twelve", а през 2007 г. - "Ocean's Thirteen". През 2018 г. излиза "Ocean's 8" с женски актьорски състав, който включва Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Сара Полсън, Минди Калинг, Awkafina, Хелена Бонъм Картър и Риана.

Виж още