Аu naturelle: Памела Андерсън, жена с бъдеще

  • Сподели:
Аu naturelle: Памела Андерсън, жена с бъдеще

Памела Андерсън е лице на корицата на списание "Perfect" без никакъв грим, изглеждаща дяволски красива.

"Памела Андерсън au naturelle, изглеждаща елегантна и непринудена, докато се чувства като у дома си в лондонски хотел след Британските модни награди."

Макар че тя върви по този път от известно време и съвсем наскоро обяви, че се присъединява към компанията за първокласна грижа за кожата Sonsie като съосновател и съсобственик, корицата на списанието се усеща особено свежо и феновете я оцениха в коментарите: "Тя изглежда зашеметяващо в собствената си кожа", както и "Обичам смелостта и красотата ѝ".

Андерсън излага на показ естествената си красота по време на публичните си изяви. Повечето холивудски звезди разполагат с екип от стилисти, гримьори и фризьори, които ги подготвят за червения килим преди голямо събитие. Не и Памела Андерсън, която официално навлезе в нова, минималистична ера. "Придържам се към семплото", каза актрисата пред Vogue от хотелската си стая преди наградите за мода в Лондон.

През ноември 2023 г. Андерсън заяви пред TODAY, че отправя предизвикателство към себе си да живее отвъд очакванията на другите хора, като остане без грим:

"Чувствам се много по-комфортно в собствената си кожа, но също така се намирам в индустрия, която се фокусира върху красотата. Помислих си: "Ще предизвикам тази красота. Предизвикателството към себе си е това, което ни поддържа млади и красиви. Красотата идва отвътре.''

"Предпочитам да се разходя и да разгледам архитектурата на Париж, отколкото да ме гримират в продължение на три часа и да губя времето си", казва тя пред Vogue. Когато бе попитана за остаряването, Андерсън предложи алтернатива:

"Харесва ми да използвам думата life-ing вместо aging. Преследването на младостта е безсмислено и безполезно. Никога няма да се върнеш там, където си бил, така че просто приеми това, което се случва. Чувствам облекчение от това да не нося грим. И всъщност ми харесва повече."

В свят, пълен с толкова властващи фалшиви герои, ние също харесваме Памела Андерсън - преди, сега и за в бъдеще.

Виж още