Памела Андерсън официално навлезе в сферата на красотата

  • Сподели:
Памела Андерсън официално навлезе в сферата на красотата

Памела Андерсън се присъедини към компанията за първокласна грижа за кожата Sonsie като съосновател и съсобственик.

Тя има дял в компанията заедно с основателите Мари фон Беренс-Фелипе и съпруга ѝ Роберто А. Фелипе, които стартират марката през юни 2023 г.

Sonsie се обявява за "минималистична", като предлага само три продукта на пазара - маска, серум и балсам. Продуктите са вегански и без жестокост и са разработени в съответствие с разпоредбите на Европейския съюз, които някои потребители възприемат като по-строги от тези на други пазари. Идеята за "скинимализъм" или използването на по-малко на брой и по-малко абразивни продукти се радва на голяма популярност сред потребителите, които смятат, че многостепенните процедури, често популяризирани в социалните мрежи, са застрашили здравето на кожата им.

През последните години Андерсън до голяма степен се отказва от употребата и носенето на грим, когато се появява на червения килим, което спомага за разпалването на глобален разговор за стандартите за красота. Така Памела даде началото на революцията в областта на естествената красота и навлезе в света на грижата за кожата.

"Това беше доста дълго пътуване. Радвам се, че най-накрая е тук. Радвам се, че успях да издържа и наистина намерих правилната посока. Звездите се подредиха", каза Памела за разкриването на партньорството си със Sonsie. 

''Развълнувана съм да ви споделя, че от днес официално се присъединих към Sonsie skin като съосновател и нов собственик! Sonsie е нововъзникваща, красива, веганска и безкрупулна компания за грижа за кожата с важно послание, което искам да помогна да бъде споделено със света. За мен истинската красота се състои в това да празнувам автентичността. Искам да изглеждам като себе си, да се чувствам като себе си, а това означава да се грижа за себе си - отвътре и отвън. Вярвам, че различията ни са това, което ни прави красиви и интересни един за друг. Целта е да осъзнаем собствената си цел на земята, а тя започва с вяра в себе си... да имаме смелостта да сме това, което никой друг не е, и да намерим сила в него. Това надхвърля здравата кожа. Гордея се, че съм част от този свят и то при моите условия, най-накрая.''

Андерсън се занимава тихо с марката от няколко месеца, но ето че е дошъл моментът да разкрие начинанието си, отбелязвайки официалния си дебют в козметичното пространство. 

"Мисля, че част от моето пътуване винаги е било да предизвиквам красотата. Това е, което ми харесва в Sonsie. Това не са фалшиви обещания, а самоприемане и разбиране на това къде се намирате в този момент от живота си."

"Памела е икона, новатор и човек, на когото дълбоко се възхищавам. Споделяме едни и същи ценности и визия: всеки да приема, празнува и обича истинската си същност; да се чувства добре в кожата си. Не бих могла да бъда по-благодарна за вярата на Памела в Sonsie." - споделя Мари фон Беренс-Фелипе.

"Развълнувани сме да се впуснем в това пътуване с Памела като съосновател. Нейната автентичност, характер и проницателност ще тласнат Sonsie напред, насърчавайки глобалната осведоменост. В динамичния пейзаж на индустрията за грижа за кожата Sonsie се развива като разказ за себеприемането, любовта и стремежа към онова, което е отвъд здравата кожа." - допълни изпълнителният директор Роберто А. Фелипе.