Дженифър Анистън възроди прическата "Рейчъл"

  • Сподели:
Дженифър Анистън възроди прическата "Рейчъл"

Началото на сезона на наградите е време за изява, независимо дали чрез изцяло обновена визия, или, в случая на Дженифър Анистън, чрез модернизирано намигване към емблематичен стил от миналото. 

На наградите "Златен глобус'' 2024 г. Дженифър върна прическата, която направи световноизвестна през 1995 г. в ролята на Рейчъл Грийн в сериала "Приятели". Актрисата от "The Morning Show" открадна светлините на червения килим с нова многопластова прическа, която веднага напомни за емблематичната "Рейчъл" - прическа от края на 90-те години, чието влияние може да се открие в настоящия пейзаж на красотата. 

В сравнение с дългата до раменете версия от 90-те години, новата версия на Анистън е по-скоро "лоб", като се разминава с ключиците със странично разклонение и каскада от по-гладки, по-едри пластове. Новата "Рейчъл" несъмнено е дело на дългогодишния ѝ фризьор Крис Макмилън, който подстригва оригинала от 90-те години, вдъхновен от момчешките пиксита на супермоделите и сърфистите от епохата в родния му град Манхатън Бийч, Калифорния. От времето на "Приятели" насам Макмилън се грижи за косите на Анистъни и ги издига до нови висоти - или дължини - от модерните пластове, които носеше на премиерата на "Murder Mystery 2" през март миналата година, до покриващата гърдите ѝ коса на Рапунцел за корицата на Allure. 

Можем само да предположим, че блясъкът идва благодарение на линията ѝ за грижа за косата LolaVie.

Петкратната носителка на "Златен глобус" заложи на нестандартна черна рокля на Dolce & Gabbana. Роклята беше без презрамки, с втален корсаж и пола с блестящи детайли от мидички. Аксесоарите ѝ бяха минимални, като избра пръстен и обеци с капковиден дизайн.